Waterpret: deze seksspeeltjes kan je ook onder water gebruiken
© Shutterstock, MCB

Waterpret: deze seksspeeltjes kan je ook onder water gebruiken

Leestijd: 1 min

De voorbije dagen op zoek gegaan naar verkoeling? Wij allemaal. Een frisse douche of voor liefhebbers - lauw - bad kan daarbij helpen. Wil je het toch wat spannender maken en de temperatuur op een andere manier opnieuw laten stijgen? Deze seksspeeltjes zijn waterproof. 

/

Masturberen onder de douche is voor heel wat vrouwen een fijne beleving, dat toont onderzoek van Lucid/Cint en Babylon Loveshop aan. Bij velen onder hen hielp de douche zelfs bij hun eerste masturbatie-ervaring. Wereldwijd heeft 60% van de vrouwen zichzelf al eens bevredigd onder de douche of in bad. 41% herinnert zich dat ze het voor eerst deden nog voor ze 18 waren. En het bevalt blijkbaar, want maar liefst 29% van de vrouwen wereldwijd masturbeert minstens tweewekelijks onder de douche. Met als resultaat: er bestaan heel wat vibrators en seksspeeltjes die waterproof zijn.

Lees ook: Wij probeerden een breinmassage uit in de eerste Mind Oasis spa in België

/

Een overzicht!

Lees ook: Marco Rambaldi ontwerpt een collectie voor Twinset: “We zetten allebei in op hernieuwbare bronnen en duurzame materialen”

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.