Wat zullen we drinken, de heel de zomer lang?
©

Wat zullen we drinken, de heel de zomer lang?

Leestijd: 1 min

Voldoende drinken is haast even belangrijk als goed ademen. Water is dan de basis maar je levensfilosofie en je zintuigen willen soms ook wel wat meer. En wat anders. Gezondheid, welzijn, smaak, beleving: ook daar draait het om.

Dit was zowat het basisidee toen TAO alweer zo’n vijftien jaar geleden uitpakte met een welgekomen en deugddoende frisse wind in de niche van de frisdranken. Natuurlijke grondstoffen, al dan niet licht bruisend water, minder zoet, op smaak gebracht door thee-infusies, vruchten en planten.

Zachtjes aan met zoet

Het tij – en het besef bij de consument – begint te keren maar toch blijft het gros van de frisdranken mierzoet. En geef toe, hoe zoeter de drank, hoe minder fris hij wordt, toch? De TAO-drankjes bevatten daarom weinig en enkel natuurlijke suikers van fruit en vruchten en zijn caloriearm. Zij zorgen bovendien ook voor een lage GI (glycemische index of bloedsuikerspiegel) omdat je lichaam ze langzaam aan opneemt. Geen pieken en dalen dus zoals bij snelle suikers wat de GI minder beinvloedt (lees verstoort) en uiteindelijk je gezondheid alleen maar ten goede komt. Wist je trouwens dat TAO de eerste familie frisdrank was die van de Universiteit van Oxford het LOW GI certificaat kreeg?

Bovendien mijdt TAO ook het gebruik van kunstmatige smaak-, bewaar- en kleurstoffen. De smaak komt uit de natuur zoals bv. limoensap, zwarte thee, oranjebloesem…

Voor elk wat wils

elletao

Iedereen is anders, elk moment is anders. Daarom ontwikkelde TAO verschillende gamma’s dranken. De TAO Pure Infusion reeks staat waar het nieuwe drinken om gaat: een heerlijke lichtheid en een verrassende frisheid. De thee-infusies zorgen voor een vleugje exotiek en de toevoeging van vitamine C voor de verwenning van lichaam en geest. De TAO Botanic reeks koppelt dan weer bruisend water aan al dan niet bekende vruchten en planten als gember, ginseng, zwarte bessen enz. En ten slotte is er TAO Energizer die je de nodige brandstof aanreikt met caffeïne en natuur- lijke fruitextracten, en ook hier weer zonder een overdosis suiker of onnodige toevoegingen. En wist je dat TAO het Belgium Crafted Quality label draagt? TAO is inderdaad een 100% Belgisch merk dat hier werd bedacht en ontwikkeld. Maar zoals het een klein land siert, staat het beide voeten in de wereld: open en nieuws- en leergierig. Met een scherp oog voor wat goed is, van waar het ook komt. Een slokje trots, dat mag toch ook?

 

marieclairetao

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met TAO.
www.taofamily.com

Commercieel team De artikels van >