Wanda Barcelona maakt kunstinstallatie voor The Bicester Collection
©

Wanda Barcelona maakt kunstinstallatie voor The Bicester Collection

Leestijd: 1 min

Deze winter wordt The Bicester Collection omgetoverd tot een feestelijk wonderland met een meeslepende kunstinstallatie van de bekroonde studio Wanda Barcelona.

/

De larger-than-life creaties van Wanda Barcelona staan bekend om hun vakmanschap en design en zijn met de hand gemaakt van biologisch afbreekbaar karton en papier, dat na het seizoen wordt gerecycled en hergebruikt. Maar daar blijft het niet bij. Kerstmis draait om teruggeven terwijl je wensen tot leven komen. Elk dorp van The Bicester Collection biedt een unieke ontsnapping met winkelen van wereldklasse en meer – lokale tradities en feestelijke ervaringen, waaronder culinaire hoogstandjes, seizoensgebonden decoraties, pop-ups, kunst en muziek.

DO GOOD

Maar kerst is ook een periode waarbij we aan anderen denken. Het DO GOOD liefdadigheidsprogramma van de Bicester Collection stelt gasten in staat hun wensen uit te breiden naar mensen in nood.

De DO GOOD-initiatieven zullen tijdens de feestdagen in alle Villages worden uitgevoerd: Ingolstadt Village en Wertheim Village werken samen met Samaritan’s Purse en nodigen gasten uit om een schoenendoos met cadeautjes in te leveren voor kinderen in nood, terwijl Kildare Village zal samenwerken met de liefdadigheidsinstelling Barretstown en de mogelijkheid biedt om een levensboom te sponsoren die in Barretstown’s Betoverde Bos zal worden geplant. Ondertussen zullen Fidenza Village, La Roca Village en Las Rozas Village de liefdadigheidsinstelling voor kinderen Make-A-Wish steunen.

/

Lees ook: Zo overleeft je kerstboom de hele decembermaand

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.