Waarom beautyliefhebbers wereldwijd in de ban zijn door de “Skincare Fridge”
© IMaxTree, makeupfridge.com

Waarom beautyliefhebbers wereldwijd in de ban zijn door de “Skincare Fridge”

Door Lien Van Dyck
Leestijd: 1 min

Ah, de beautyliefhebber! Ze hebben een enorme verzameling aan skincare producten en dat verspreid over verschillende ruimtes in hun huis. Op het nachttafeltje, in de badkamer lades of  het make-up hoekje. Een product terugvinden is altijd een hele klus. Herkenbaar? Wel, wij vonden de ideale oplossing: de 'skincare fridge'!

De koelkast ziet er niet alleen schattig uit, maar ik ook nog eens goed voor al jouw producten. Ze blijven langer houdbaar en werken beter. Wij zijn alvast enthousiast!

Lees meer: Vette huid: met deze tips vermijd je een glanzende huis

/

Wat doet het?

De mini-koelkast is bedoeld om al jouw beautyproducten lekker fris te houden. Zo blijven ze langer goed en zwakken de werkende bestandsdelen niet af. Ook vermindert het de bacteriën in de producten, die erin komen als je met je handen in de potjes zit. Best wel handig, vooral voor degenen met een gevoelige huid. Want koude producten verzachten en kalmeren de huid.

/

Welke producten?

Bewaar er alle producten die gevoelig zijn aan temperatuurverschillen. Denk aan zonnecrèmes, dag- en nachtcrèmes, serums en middelen met een complexe samenstelling. Naast verscheidene skincareproducten kan je ook je verzameling aan nagellak en parfums bewaren in de koelkast. De gekoelde omgeving versterkt de geur van de parfums.

De beauty video van vandaag :
Haaruitval wat is voor mij de juiste behandeling

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Louise (@skincareandfashionlover) op

/

Let op

Opgepast! Niet elk product is ideaal om in de koelkast te bewaren. Producten die een hoog vet of oliegehalte hebben worden door zo’n lagere temperatuur moeilijker aan te brengen.

Vond je dit artikel interessant? Lees dan ook: 7 handcrèmes met prachtige packaging, Dit zijn de beste skincare merken voor de gevoelige huid, Crush of the Day: Burberry Her, het parfum voor de London Girl 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beauty, Producten, Skincare, Skincare fridge.