Crush of the day: Burberry Her, het parfum voor de London Girl
© Burberry

Crush of the day: Burberry Her, het parfum voor de London Girl

Leestijd: 1 min

Een uitbarsting van rode en zwarte bessen, bloemige noten van jasmijn en viooltje en een basis van droge amber en musk. Dat is Burberry Her, het nieuwste damesparfum van Burberry. Wij zijn alvast verliefd!

Het bekende Britse modehuis Burberry heeft zonet hun nieuwste parfum Her gelanceerd. De damesgeur staat symbool voor de vrije houding en avontuurlijke spirit van een echte London Girl’. Ook Her belooft opnieuw een echte signatuurgeur te worden.

Britse spirit

Het nieuwe parfum werd gecreëerd door meester-parfumeur Francis Kurkdjian. Her eau de parfum is een levendige geur die je zowel als fruitig als floraal kan beschrijven. De topnoten van het parfum zijn rode en zwarte bessen, bosbes en framboos. In het hart van de geur vind je jasmijn en viooltje. De basis van Her is droge amber en musk.

Volgens Kurkdjian is het eau de parfum van Burberry uniek: “Het is een geur die je bijblijft. Om dat te bereiken heb je een sterk akkoord nodig. De combinatie van zonovergoten bessen en een Britse spirit, geblend met het amber-musky akkoord zorgt voor de unieke signatuur van dit parfum. Je herkent het parfum onmiddellijk als iemand het draagt.”

De mooi flacon van het parfum is geïnspireerd door het ontwerp uit de archieven van Burberry’s eerste geur, Burberrys for men. Daarnaast is ook niemand minder dan Cara Delevingne de ster van de campagne van Burberry Her. In de beelden zie je Cara in een reeks spontane beelden in haar woonplaats Londen. Ze nam ook een eigen versie van Maybe it’s because I’m a Londoner op als begeleidende soundtrack voor de campagne.

Burberry Her is vanaf 4 oktober 2018 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Burberry warenhuizen en parfumerieën. 

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Burberry, Burberry her, Parfum.