7 handcrèmes met prachtige packaging
©

7 handcrèmes met prachtige packaging

Door Elise Van de Meulebroucke & Charlotte Deprez
Leestijd: 1 min

De winter staat nog maar om de hoek of onze huid begint al trekkerig aan te voelen. Wapen je gezicht, maar ook je handen tegen de bijtende koude, en voorkom ouderdomsverschijnselen of kloven door regelmatig handcrème te smeren. Leg er eentje naast je bed, of eentje in de auto, wij selecteerden 7 parels van crèmes die je elke drie minuten uit je tas wilt halen.

/

La Crème Main Texture Riche — Chanel

Vorig jaar bracht Chanel haar handcrème uit, geïnspireerd op de handcrème gemaakt door Gabrielle Chanel herself in 1927. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels die de huid hydrateren en reinigen. Voor deze winter herziet het huis de compositie om de crème te verrijken en zijn herstellende werking met shea butter te optimaliseren.

handcreme_marieclaire

La Crème Main Texture Riche van Chanel, 42,50€ via iciparisxl.be.

/

Vitamine E hand conditioner — Jo Malone London

Vitamine E staat bekend om zijn herstellende en antioxiderende eigenschappen. Deze handverzorging helpt de huid te versterken tegen de schadelijke effecten van de omgeving.

handcreme_marieclaire

Vitamine E hand conditioner van Jo Malone, 54€ via Senteurs d’Ailleurs.

/

Age repair hand cream phyto-peptide, sweet almond & sage — Grown Alchemist

Deze krachtige anti-aging crème is ontworpen om de textuur van de huid te verbeteren om de fijne lijntjes te verfijnen en pigmentvlekken te verlichten. Oh ja, en we zijn verzot op de tube verpakking!

handcreme_marieclaire

Age repair hand cream phyto-peptide, sweet almond & sage, 40 ml van Grown Alchemist, 29€ via Senteurs d’Ailleurs.

/

Crème de Rose handcrème Miss Dior — Dior

Deze crème is al zo zoet als zijn naam. De handen worden extra gevoed dankzij zijn samentstelling met Centifolia rozenwater dat verzachtende eigenschappen heeft, en toch snel doordringt. Ideaal voor gehaaste business women die luxe en snelheid willen combineren.

handcreme_marieclaire

Crème de Rose handcrème Miss Dior, Dior, 40,50€ via iciparisxl.be

/

Hand Serum — Verso

Wie de leeftijd van een persoon wil raden, kijkt al best naar zijn handen. Het is na deze observatie dat het merk Verso zijn retinol 8-serum heeft ontwikkeld, een echte anti-verouderingsbehandeling. Retinol 8 stimuleert de natuurlijke productie van collageen in de huid. Dit serum bevat ook kurkuma, een wonder antioxidant en anti-UV-kruid.

handcreme_marieclaire

Hand Serum, Verso, 55€ bij Senteurs d’Ailleurs.

/

Luxurious Hand Balm — Diptyque

Deze zachte vochtinbrengende balsem is samengesteld uit abrikozenpitolie (rijk aan vitamine E), arganolie (maagdelijk en biologisch) en shea boter voor een vochtinbrengende en herstellende werking maar een niet-vette aanraking. En tot slot, hij ruikt zo sterk naar abrikozen, dat je hem bijna zou willen opeten.

Luxurious Hand Balm, Diptyque, 32€, diptyque.com

/

Reverence Aromatique Hand Balm – Aésop

Deze rijke balsem verzacht de huid van de handen dankzij de verzachtende ingrediënten zoals kaliumlactaat, die voor een langdurige hydratatie zorgt. Geen liefhebber van te zoete geuren? Deze handcrème is gebaseerd op houtachtige en gerookte noten.

handcreme_marieclaire

Reverence aromatique Hand Balm, Aésop, 23€ via Senteurs d’Ailleurs.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Beauty, Dior, Skincare, Verzorging.