Vijf datingtips van seksuoloog en relatietherapeut Chloé De Bie
© unsplash

Vijf datingtips van seksuoloog en relatietherapeut Chloé De Bie

Leestijd: 1 min

De start van het nieuwe academiejaar is het ideale moment om nieuwe mensen te ontmoeten. Weet jij nog niet helemaal hoe je nu juist je crush moet benaderen? Geen nood! Of je nu op zoek bent naar een eenmalige romance of ware liefde, seksuoloog en relatietherapeut Chloé De Bie en datingapp Fruitz delen samen vijf verfrissende datingtips om het beste uit je datingleven te halen. 

/

1. Durf die eerste stap te zetten

Zit je crush in dezelfde aula? Stap er dan binnen de drie seconden op af! Snel handelen is een teken van zelfvertrouwen en dat vindt je crush vast en zeker heel aantrekkelijk.

Lees ook: Dit zijn de datingtrends voor 2023

/

2. Meesterlijk oogcontact en de flirtdriehoek

Begin met licht oogcontact op een afstand, op deze manier kom je mysterieus en nieuwsgierig over. Vervolgens creëer je de zogenaamde flirtdriehoek. Het is heel simpel: kijk eerst naar het linkeroog, dan naar het rechteroog, en laat je blik daarna afdwalen naar die verleidelijke mond van de ander. En vergeet niet om te glimlachen voordat je wegkijkt.

/

3. Spreek de taal van het lichaam

Wees open en heb vertrouwen in jezelf. Wanneer je zelfzeker en toegankelijk overkomt, zal je crush ook sneller op jou durven afstappen.

/

4. Toon oprechte interesse

Laat zien dat je oprecht bent en luister aandachtig. Stel gerichte vragen en laat je nieuwsgierigheid de vrije loop, maar niet zo ver dat het klinkt als een kruisverhoor. Als dit allemaal toch een beetje te spannend is, kan je altijd terugvallen op de Fruitz-app. Het is misschien wat minder persoonlijk, maar verlaagt de drempel wel.

/

5. Laat de vonken vliegen met positiviteit, lachen en humor

Mensen die al lachend door het leven gaan, komen aantrekkelijker over, blijkt uit onderzoek. Ook dit zorgt ervoor dat je crush sneller op je af zal durven stappen creëert meteen een ontspannen en gezellige sfeer. 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: App, Back to school, Dating.