Van concealer tot wattenschijfjes: 7 influencers over hun favoriete beautyproduct
© Instagram @florencefordamoy, @madilonmakeup

Van concealer tot wattenschijfjes: 7 influencers over hun favoriete beautyproduct

Door Lien Van Dyck
Leestijd: 4 min

Eloïse Lecluyse smeert Chanel, Olivia Terpstra draag weer mascara door de ontschminker van Lâncome en Liene Meneve rolt erop los met de Golden Roll-CIT van Environ. Wij vroegen enkele influencers naar hun beauty geheimen voor een glowy skin en een egale teint.

Lees meer: Curated Ear: de piercing als kunstwerk 

P.S. Alle vermelde producten vind je onderaan terug in de galerij.

/

Eloïse Lecluyse

Product Manager make-up & skincare voor Chanel

Favoriete beautyproduct?
Noem het beroepsmisvorming, maar uiteraard kies ik voor iets uit het aanbod van Chanel Beauty, namelijk de Hydra Beauty Camelia Watercream.

Wat maakt voor jou dit beautyproduct zo goed?
I love make-up, maar ik ben skincare obsessed. Een echte nerd op vlak van huidverzorging, zo kan je het wel stellen. Ik weet graag welke ingrediënten in een product zijn verwerkt, vooraleer ik er iets van op mijn huid smeer.

De hele lijn van Hydra Beauty zit boordevol voedzame ingrediënten die heilzaam zijn voor je huid, maar als ik dan toch moet kiezen, is het voor de Hydra Beauty Camelia Watercream. Een mond vol! Deze crème bevat onder andere extracten van witte Camelia, hyaluroonzuur, blue ginger en fijne parelmoerdeeltjes die de huid doen stralen. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Mijn huid moet er gezond en glowy uitzien, zodat ik mij ook zonder make-up zelfzeker voel op elk moment van de dag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eloïse Lecluyse (@eloiselecluyse) op

/

Florence Cools

Founder en creative director Damoy Antwerp

Favoriete beautyproduct?
De All natural serum oil van Maison Louis Marie.

Wat maakt voor jou dit beautyproduct zo goed?
Ik ben echt een beetje maniakaal als het aankomt op de ingrediënten in skincare. Zo probeer ik parabenen, phthalaten en andere synthetische materialen ten stelligste te vermijden. Maison Louis Marie slaagt hier prima in. Dit serum dringt snel in de huid en zit boordevol antioxidanten die veroudering tegen gaan. Voor mij de beste anti-aging en actieve hydraterende formule.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Florence for Damoy (@florencefordamoy) op

/

Elke Sockeel

Instagramfenomeen en founder GOLDILOKS 

Favoriete beautyproduct?
De Power Fabric Concealer van Armani.

Wat maakt voor jou dit beautyproduct zo goed?
Deze concealer is een onmisbaar item in mijn handtas. Dekkend maar zijdezacht, en hij kruipt ook niet in de lijntjes rond je ogen. Want dat is waar ik toch altijd extra oplet als ik make-up koop. Mijn werkwijze? Breng het product zachtjes aan rond je ogen en wenkbrauwen. Je krijgt er een waanzinnig open blik voor in de plaats (knipoogt).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door G O L D I L O K S (@elkesockeel) op

/

Nanja Massy

Founder of MASSY creations, MASSY magazine en auteur “Do it yourself Beauty”

Favoriete beautyproduct?
Wasbare wattenschijfjes van Bio’ty lab

Wat maakt voor jou dit beautyproduct zo goed?
Het is de ultieme klassieker, maar daarom niet minder belangrijk. Ik reinig elke ochtend en avond en ben me bewust over wat ik gebruik in mijn beautyrituelen. Zo draag je je steentje wat bij voor het milieu. Alle beetjes helpen, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NANJA MASSY (@nanjamassy) op

/

Madilon Bos

Area Sales Manager voor M.A.C Cosmetics

Favoriete beautyproduct?
De Prêt-à-Powder van Bumble & Bumble

Wat net dit haarmiddel?
Deze droogshampoo van het merk Bumble & Bumble is mijn favoriet aller tijden. Ik krijg vaak de vraag of ik van mezelf een volle bos haar heb, maar het antwoord daarop is dus “nee”. Mijn geheim is dus dit wonderspul, dat mijn haar al jarenlang meer volume geeft. Het maakt mijn hairdo ook wat stugger, waardoor het beter in model blijft zitten. Uiteraard heb ik weleens wat anders geprobeerd maar bij deze beauty essential kom ik altijd terug. Oh en fijn detail: het kleine busje gaat maanden mee!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MADILON BOS (@madilonmakeup) op

/

Olivia Terpstra

Beauty & fashion influencer

Favoriete beautyproduct?
De Bi-Facil ontschminker van Lancome en de Double Wear desert beige van Estée Lauder. Onmogelijke keuze!

Waarom de keuze voor deze twee lotions?
Ik heb super gevoelige ogen en heb daardoor lange tijd zelfs geen mascara kunnen dragen. Sinds ik de Bi-Facil ontschminker voor gevoelige ogen van Lancôme heb ontdekt, krijg ik geen rode, geïrriteerde ogen.

Daarnaast ben ik ook een grote liefhebber van de Double Wear desert beige van Estée Lauder. Een foundation die wallen en donkere kringen rond de ogen perfect camoufleert. Ik gebruik hem dan ook eerder als een concealer, zeg maar. Mijn oog-zone heeft een hele dunne en gevoelige huid die snel blauwig tot zelfs paarsig uitslaat. Op vermoeiende dagen is dit product dus de ideale oplossing.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olivia Anna-Catharina T (@oliviatps) op

/

Liene Meneve

Founder Vizien, freelance make-up artist, opticien en blogger.

Favoriete beautyproduct?
De Golden Roll-CIT van Environ.

Waarom net dit product?
Als make-up artist en beauty lover test ik graag nieuwe producten uit. Hierdoor heb ik geregeld nieuwe favorieten. Maar een van mijn constanten hierin en een onmisbare stap in mijn dagelijkse routine is toch wel de Golden rol-CIT. Hij is belegd met goud waardoor ie antibacterieel is en makkelijk in reiniging.

Klinkt verleidelijk… Een korte gebruiksaanwijzing?

Hij heeft fijne naaldjes waarmee je pijnloos over je gelaat kan rollen. Die naaldjes doorprikken de bovenste laag van je huid en maken microscopisch kleine gaatjes die zich nadien weer sluiten. Hierdoor worden de ingrediënten van je producten nog beter opgenomen door de huid.

Door het rollen neem je de spanning weg uit het gelaat. Ik zie het een beetje als een korte dagelijkse massage. Door de combinatie van rollen en van de microscopische naaldjes krijg je een egaler gelaat, strakkere huid, betere textuur,… Ik gebruik hierna avonds nog een serum om zo een optimaal resultaat te bekomen. In het begin was het moeilijk om dit consequent te gebruiken. Doordat je het rollen moet opbouwen, vergat ik het soms. Maar nu ik het dagelijks doe (minstens 1x per dag, soms 2x per dag) is het echt een deel van mijn routine geworden. Het is pijnloos, het duurt niet lang en is het super efficiënt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Liene Meneve (@liene) op

/

 Influencers choice

Vond je dit artikel interessant? Lees dan ook: Crush of the day: Burberry Her Blossom, Zo vind je de juiste foundation voor jouw huidtype, Crush of the day: Chanel Les Beiges, de collectie voor een stralende ‘no make-up’ look

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beautyproducten, Chanel, Influencers, Make-up, Skincare.