Crush of the day: Burberry Her Blossom
© Pers

Crush of the day: Burberry Her Blossom

Leestijd: 1 min

Londen, bloesems, lente en bedauwende bloemblaadjes. Deze vier woorden zijn de perfecte omschrijving voor het allernieuwste parfum van Burberry. Laat je verrassen door Her Blossom, een gourmandsignatuur van de oorspronkelijke eau de parfum!

Enkele maanden na de lancering van Burberry Her, brengt het merk een nieuwe versie op de markt. Burberry Her Blossom is een gourmandsignatuur die perfect de geest van Londen in de lente capteert. Het mag dan ook niet verbazen dat niemand minder dan Cara Delevingne gekozen werd als ster van de campagne. Zij is namelijk de ideale belichaming van de energieke Londenaar.

Parken en bloesems

De parken van Londen in de lente en de vallende bloesems vormden de inspiratie voor deze nieuwe geur. Burberry Her Blossom, gecreëerd door meester parfumeur Francis Kurdjian, opent met noten van mandarijn en roze peperkorrel. Die worden omhuld door pruimenbloesem en pioenroos. Ten slotte geven basisnoten van sandelhout en musk het fruitige parfum warmte en diepte.

“De combinatie van pruimnoten, citrus en delicate pioenrozenblaadjes creëren een verrassende bloemenbries. De toevoeging van sandelhout en musk vormen samen een omhullende signatuur van verfijnde vrouwelijkheid”, vertelt Kurdjian over zijn nieuwste creatie. De flacon van Burberry Her Blossom blijft nog steeds heel herkenbaar. Ze kreeg enkel een witte dop als upgrade, die staat voor bloeiende bloemen.

Burberry Her Blossom is vanaf 1 mei verkrijgbaar bij geautoriseerde Burberry Fragrances parfumerieën en warenhuizen. Voor een flacon van 30 ml betaal je 49 euro, voor de versie in 100 ml 105 euro.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Burberry, Burberry her, Cara Delevingne, Her Blossom.