Vakantiesalon Antwerpen, dat is pure voorpret
© Razo

Vakantiesalon Antwerpen, dat is pure voorpret

Door Etienne Heylen
Leestijd: 1 min

Het Antwerpse Vakantiesalon viert zijn 40ste verjaardag met een grootse en gezellige vakantiehappening. Van 25 tot 28 januari kan je er terecht voor een waterval aan ideeën van professionals. Zij helpen je maar al te graag bij het smeden van je vakantieplannen.

Waar gaat het dit jaar naartoe?

Na de feesten begint het bij de meesten al te kriebelen. Komt die droomreis naar Indonesië er eindelijk eens van? Wordt het een rondrit door het onbekende maar fascinerende Albanië? Een cruise naar het Hoge Noorden of de Caraïben? Avonturiers exploreren vanop de moto de Gobi-woestijn, trekken op safari  naar Zuid-Afrika of genieten van de oneindigheid van Mongolië. Op het vakantiesalon staan maar liefst 400 exposanten om je de juiste info te bezorgen of vakantiemaatwerk af te leveren.

Verjaardagsfeestje in het vakantiesalon

Aan diversiteit is er op het salon alvast geen gebrek. Dankzij een escape room, danslessen, een fietsparcours en gratis duikinitiatie, een potje petanque of zelfs een stap zetten op een heus cruiseschip geraak je al snel in de vakantiesfeer. Bij een verjaardagsfeest hoort ook muziek en dans. Beursverantwoordelijke Christelle Fiore: “We zorgen voor animatie uit de hele wereld: exotische dansen, mediterrane muziek of zang van bij ons, op diverse podia en bij verschillende exposanten. Heel wat vakantiebestemmingen zijn immers ook synoniem van populaire dansen: Argentijnse tango, oriëntaalse buikdansen, Hawaïaanse hula…” Ook het ‘homeland’ werd niet vergeten, want je staat er versteld van wat er allemaal in eigen land te beleven valt.

Praktisch

Het Antwerpse Vakantiesalon is van 25 tot 28 januari elke dag geopend van 10 tot 18 uur, met een nocturne tot 20 uur op donderdag 25 januari. De inkom aan de kassa bedraagt 10 euro, online kost een ticket € 7,90, servicekosten inbegrepen. Info: www.vakantiesalon-antwerpen.be. Bezoekadres: Jan Van Rijswijcklaan 190, 2020 Antwerpen.

Bekijk ook even onze aanbevolen citytrips.

Marie Geukens De artikels van >

"Ik hou van geen gedoe, geen ballast, geen stress. Positief gezegd, ik hou van eenvoud, slimme teksten en fijne mensen met een vleugje humor."

Tags: Antwerpen, Vakanties op maat, Vakantiesalon.