7 travelblogs om bij weg te dromen
© Shutterstock

7 travelblogs om bij weg te dromen

Door Zita Versmessen
Leestijd: 2 min

Michelinboekjes en Globetrotters hebben hun mooiste jaren gekend. Het is nu de beurt aan travel & lifestyle blogs om heel de wereld af te schuimen en ons de hotspots anno 2017 te laten ontdekken. Hoe ver sta jij al met jouw bucketlist?

1. New Places To Be

Oost west, thuis best! Samen met blogger Eline Van De Gehuchte ontdek je de allernieuwste hotspots in het binnenland, van hippe terrasjes tot lokale logementen. Gewoonweg New Places To Be.

/

2. Bart.La

Hou je van luxe, maar je portefeuille iets minder? Dan volg je best de tips en tricks van Bart Laper op in zijn budgetvriendelijke blog. Eersteklas vliegen en presidentieel overnachten, allemaal uitgedokterd tot aan de zachtste prijsjes.

/

3. Reismicrobe

Ben je zelf een jonge mama en is de combinatie reizen en kinderen voor jou ook een uitdaging? Dan zit je bij reismicrobe goed. Niel en echtgenoot Geert inspireren jonge gezinnen om op ontdekking te gaan met hun peuters, kleuters of pasgeborene. Omdat er meer in de wereld is dan vakantieparken.

/
 4. June

Schrijver Toni De Coninck is de stuwende kracht achter het travel&food magazine June. Genieten is de rode draad achter deze blog. Je ontdekt er zowel lekkere eetadresjes als leuke cultuuractiviteiten thuis en in het buitenland.

/

5. Håndbagage

Q-music presentator Sam de Bruyne blijft ook niet stil zitten. De muziekkenner beleeft 48 uur in de coolste steden van nu en documenteert dat aan de hand van 48 pakkende foto’s. Een openbaring voor citytrippers!

Best wild swimming spot ever!! Found it on my cheapass road trip in Spain. Now on handbagage.com 😍

Een bericht gedeeld door Håndbagage Travel Blog (@handbagageblog) op

/

6. Tsjolaard

De West-Vlaamse Niel van Herck stelt zichzelf voor als troubadour. Hij houdt van rondreizen, absorberen en vertellen.  Actie en avontuur staan centraal. Ben je op zoek naar reizen ‘met een hoek af’, dan ben je hier aan het juiste adres!

/
7. Now Mad Now

Deze fulltime reisblogger reisde de hele wereld rond in drie jaar tijd. Op haar blog vind je de bevindingen en ontdekkingen van haar memorabele reis. Ze overleefde door vrijwilligerswerk te doen, leerde nieuwe exotische keukens kennen, net als 7 nieuwe talen en vrienden voor het leven.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Blogs, Reizen, Sam de Bruyne, Travel.