“Ticket to Paradise”: de feelgoodmovie
© Sony Pictures Releasing

“Ticket to Paradise”: de feelgoodmovie

Leestijd: 2 min

De onweerstaanbare romantische komedie van het najaar is in de zalen. Maak je op voor een prachtige productie van OI Parker ("Mamma Mia") met een ware droomcast!

De feelgoodkomedie van het najaar heeft alles wat we maar kunnen wensen: de beste en grappigste Hollywood-acteurs en -actrices, en paradijselijke zandstranden. David (de forever yummie George Clooney) en zijn ex-vrouw Georgia (de fabelachtige Julia Roberts) kunnen elkaar niet uitstaan. Over één ding zijn ze het echter eens: ze moeten hun krachten bundelen om het haastig georganiseerde huwelijk van hun dochter Lily (Kaitlyn Dever) op Bali tegen te houden.

Zelf zijn ze immers tijdens hun studietijd verliefd geworden en veel te jong getrouwd. Ze willen er alles aan doen om te voorkomen dat Lily diezelfde fout maakt. Vol afschuw over het feit dat hun enige dochter van plan is te trouwen met een plaatselijke algenkweker (Gede, vertolkt door Maxime Bouttier), vinden ze elkaar terug. Dat gaat gepaard met spitsvondige punchlines en hilarische situaties. Uiteindelijk blijkt de toekomstige bruid zelf de meest volwassene van de drie. Door de jaren heen heeft ze immers geleerd om haar eigenzinnige ouders onder controle te houden.

Sony Pictures Releasing

Twee sterren voor de wereldvrede 

George Clooney en Julia Roberts staan wereldwijd bekend om hun charisma en inzet voor goede doelen. Bovendien slagen ze er in deze prent in om alle generaties samen te brengen. En daar ligt dan ook hun kracht: al sinds de jaren negentig belichamen ze regelmatig nogal bizarre personages. Toch zijn en blijven ze tijdloze iconen. Julia Roberts is voor altijd op ons netvlies gebrand dankzij haar rollen in “ Pretty Woman“, “Notting Hill”, “Erin Brockovich” (waarmee ze in 2001 de Oscar voor beste actrice in de wacht sleepte) en de “Ocean’s Eleven”-saga. Maar ze wordt ook geroemd voor haar inzet voor goede en belangrijke doelen (vrouwenrechten en rechten van jonge LGBTQIA+-studenten/s).

Op haar vijfenvijftigste is ze het levende bewijs dat een oprechte en hartveroverende glimlach (die naar het schijnt voor 30 miljoen dollar is verzekerd) eeuwig blijft betoveren. George Clooney moet niet voor haar onderdoen. Hij is het schoolvoorbeeld van de man die elk jaar nog wat knapper wordt. Tegelijk is hij bij tal van organisaties betrokken. Hij zet de schouders onder fondsenwerving en heeft een ontegensprekelijke invloed als vredesboodschapper. In Amerika schrijven ze hem bovendien politieke ambities toe en sommigen zien hem zelfs al aan het hoofd van het Witte Huis.

In deze feelgoodmovie moeten de twee echter als een gezin een vredespact respecteren. Ze hebben immers een gezamenlijk doel: het liefdesleven van hun dochter om zeep helpen.

Zal het huwelijk toch doorgaan? En hoe doet Julia Roberts dat toch om met de jaren steeds meer te gaan stralen? Voor de antwoorden op die vragen moet je naar de cinema! 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Sony Pictures Releasing.
sonypictures.be

LEES OOK :
Wedstrijd: win tickets voor THE 80s ARE HERE: The Party
Lynk & Co: De wagen van de toekomst
Bold Woman Award by Veuve Clicquot: wie is Dewi Vyver, medeoprichter van Flow Pilots ?

Commercieel team De artikels van >