The Rolling Stones openen een pop-upwinkel in Brussel
©

The Rolling Stones openen een pop-upwinkel in Brussel

Door Joëlle Lehrer
Leestijd: 1 min

Deze vrijdag brengen The Stones Hackney Diamonds uit, hun eerste studioalbum sinds 2005. Ter gelegenheid daarvan wordt een pop-upwinkel geopend in het centrum van Brussel.

/

The Rolling Stones zijn allesbehalve met pensioen. Als bewijs daarvan brengen ze een nieuw album dat begint met het nummer Angry, wat doet denken aan hun o zo bekende hit Start Me Up. Onder de twaalf nieuwe nummers valt vooral Sweet Sounds of Heaven op, waar Lady Gaga een duet zingt met Mick Jagger. De hit doet denken aan de nummers van Tina Turner, maar dan minder wild.

Lees ook: De leukste nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

/

Pop-up

In Brussel opent een pop-upwinkel gewijd aan The Stones tot 28 oktober, vlakbij Brussel Centraal, aan Rue Saint-Laurent 36. Volledig versierd in de kleuren van het nieuwe Stones album, biedt het vinylplaten, een fototentoonstelling van de band en exclusieve producten aan.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Rolling Stones.