Sweet Inn : zoals op hotel, maar dan beter!
©

Sweet Inn : zoals op hotel, maar dan beter!

Leestijd: 1 min

Sweet Inn legt de lat voor vakantieverblijven heel hoog door luxeappartementen te combineren met een service die je normaal enkel in de chicste hotels vindt.

Enkele dagen of weken doorbrengen in een prachtig designappartement waar je je helemaal thuis voelt en als een echte local de stad ontdekken vanuit de perfecte locatie. Lijkt het je wat? En als we daar dan nog een team aan toevoegen dat er alles aan doet om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen? Verkocht!

Sweet Inn biedt je voor een hele scherpe prijs verblijven met alle comfort in de meest gegeerde buurten van twaalf steden in Europa en Israël (Parijs, Londen, Brussel, Rome, Milaan, Lissabon, Sevilla, Barcelona, Madrid, Tel Aviv, Jeruzalem en Dublin). De conciërgeservice staat bovendien voor je klaar en bedient je op je wenken. Andere troeven? Beddengoed en linnen van hotelkwaliteit om te slapen als een roosje tussen vers gestreken lakens. Producten van topmerken voor pure verwennerij in de badkamer. Een Nespressokoffiezet en wifi, twee zaken waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is dat die ergens anders ontbreken! Persoonlijke service, zoals de levering van een gezond of PERS. luxueus ontbijt, een gevulde koelkast naar wens, een eigen chef-kok om stijlvol gasten te kunnen ontvangen, een strijkdienst om steeds piekfijn voor de dag te komen, shuttles naar de luchthaven enz.

En net als in een hotel is er voor de gasten ook een lobby met businesscenter, loungeruimte, bagageopslag en ga zo maar door. Bovendien ontdek je met de Sweet Inn-app de beste adresjes in de buurt voor een hapje of een drankje. Of je bestelt gewoon take-away! Nog een pluspunt van Sweet Inn is hun oog voor detail. Zo wordt de interieurdecoratie toevertrouwd aan professionals en afgestemd op de buurt waar het appartement zicht bevindt. Ideaal voor zakelijke reizen waar je je onmiddellijk thuis zal voelen.

Meer info op www.sweetinn.com, Tel: +33 1 84 88 33 20, of op de applicatie « Sweet inn».

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Sweet Inn.

Commercieel team De artikels van >

Tags: Adres, Reizen.