Dit sportlabel lanceert masserende leggings voor strakkere benen
© Shutterstock

Dit sportlabel lanceert masserende leggings voor strakkere benen

Leestijd: 1 min

In de zomer showen we allemaal het liefst strakke, welgevormde benen onder onze favoriete jurk of short. Het Duitse label Anita Active heeft haar collectie uitgebreid met de sport tights massage legging. De masserende sportlegging helpt je benen extra in vorm te brengen, gewoon tijdens het sporten!

Tijdens de zomermaanden dromen we met zijn allen van strakke benen zonder vervelende kuiltjes of putjes. Voldoende sporten en bewegen maakt je benen steviger, maar vooruitgang is vaak traag en pas na veel hard werk te zien. Gelukkig heeft het Duitse Anita Active nu een nieuwe spierondersteunende, anti-cellulitis sportlegging op de markt gebracht, die je dat extra duwtje in de rug kan geven.

Hoe werkt het?

De sports tights massage legging is gemaakt van structuur Powermateriaal en bevat driedimensionale noppen.  Deze noppen masseren en toniseren je huid, waardoor de huid strakker en steviger wordt. Dankzij de ademende en sneldrogende structuur van de noppen, wordt het zweet weg van je lichaam gevoerd. De stof helpt je ook om een prettige lichaamstemperatuur te behouden tijdens je inspanning.

De sportlegging voelt aan als een tweede huid en belemmert je op geen enkele manier tijdens het sporten. Hoe hard je ook traint, de legging knelt of drukt nergens. Door de ergonomische pasvorm sluit de kuitlange legging perfect aan op je lichaam. De legging heeft een hogere taille, waardoor de rug steeds bedekt blijft. Het kledingstuk is ideaal voor sporten waarbij je lang moet zitten, zoals paardrijden of fietsen.

De masserende legging is verkrijgbaar in het zwart en in het fuchsia. Je kan de legging gewoon zo dragen of onder sportieve outdoor-kleding.


De Sports tights massage legging is verkrijgbaar vanaf juni 2018 en kost 99, 95 euro. Meer informatie: Anita Active.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Anita Active, Masserende sportlegging.