Sani Resort: het summum van luxe
© Sani Resort

Sani Resort: het summum van luxe

Leestijd: 1 min

Ontsnap naar het paradijs met Sani Resort, een toevluchtsoord dat wordt gekenmerkt door overvloedige luxe en rust. Met zijn verbluffende accommodatie, sport en voorzieningen van wereldklasse en adembenemende locatie - denk aan witte zandstranden en turquoise zeeën - is dit resort een duidelijke winnaar.

Voor een luxevakantie op het idyllische Griekse schiereiland Kassandra bestaat slechts één adres: Sani Resort. De uitgestrekte goudkleurige stranden en weelderige bospaden van het exclusieve resort vormen de ideale omgeving voor de perfecte gezinsvakantie. Sani Resort ligt in een omvangrijk eco-reservaat van maar liefst 400 hectaren met een adembenemend uitzicht over de Egeïsche Zee en de Olympusberg. De enclave herbergt vijf selecte hotels: Sani Club, Sani Beach, Sani Asterias, Porto Sani en Sani Dunes. De betoverende omgeving maken dat jij en je gezin in geen tijd opnieuw verbinden met de natuur én elkaar.

Hemel op aarde

Het resort huist een veertigtal verschillende restaurants en bars, biedt een brede waaier aan topklasse sport-en ontspanningsmogelijkheden en leuke, leerzame activiteiten voor kinderen en tieners. Zo kan je in het Sani Bos meer dan 20 kilometer fiets-en wandelpaden ontdekken en kunnen groot en klein bij het Rafa Nadal Tennis Center terecht om een balletje te slaan. Daarnaast bieden ook de Chelsea FC Foundation en Bear Grylls Survival Academy een vorm van ontspanning voor de kids. Bij die laatste kunnen tieners of gezinnen hun survivalvaardigheden bijschaven in de prachtige groene omgeving: een unieke ervaring. De vijf ‘Anne Semonin’-spa’s staan dan weer garant voor de nodige verwennerij van de ouders net als de exclusieve boetieks aan de privéjachthaven. Tenslotte vormen de zeven stranden een hemels toevluchtsoord voor een herstellende yoga-sessie of spectaculaire zonsondergang.

Koolstofneutraal eco-paradijs

Sani Resort draagt met trots de titel van eerste gecertificeerde koolstofneutrale resort in Griekenland. Zo draait het op honderd procent hernieuwbare elektriciteit en werkt het voornamelijk met lokale producten, afkomstig uit een straal van zo’n 160 km rond het resort. Gasten kunnen ter plaatse dan ook genieten van verse ‘boer tot bord’-gerechten in alle restaurants. Bovendien gaat Sani Resort voedselverspilling tegen door middel van AI-technologie met een voortreffelijk zero waste restaurant ‘Tomata’.

Wil jij graag proeven van het luxueuze (schier)eilandleven? Boek dan nu je verblijf op Sani Resort.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Sani Resort.
sani-resort.com

LEES OOK:
Ouderschap: 3 tips om stress te verminderen
Win een duoticket voor het Beach Festival in Nieuwpoort!
2 op de 3 Vlamingen willen stoppen met ‘musturberen’, wat betekent dat?

Commercieel team De artikels van >