Saint Laurent opent eerste Belgische winkel in Brussel
© Saint Laurent

Saint Laurent opent eerste Belgische winkel in Brussel

Leestijd: 1 min

Saint Laurent opent deze week een gloednieuwe boetiek op de Waterloolaan in Brussel, de geboortestad van artistiek directeur Anthony Vaccarello.

/

Het vermaarde modehuis Saint Laurent heeft een eerste winkel in België geopend. Het Parijse bedrijf koos de sjieke Brusselse Waterloolaan als locatie, waar ook de meeste andere designerboetieks in onze hoofdstad zich bevinden.

Saint Laurent in Brussel

De nieuwe winkel presenteert Anthony Vaccarello’s nieuwe visie op architectuur voor de boetieks van het huis. Zo worden de collecties aangevuld met zwevende displays van marmer, ruw pleisterwerk, zwart glas, spiegelende oppervlakken en marmer op de muren. De gebeitste grijs-witte vloeren zijn doorspekt met diepblauw en levendig oranje.

Saint Laurent Brussel

Saint Laurent

Op het gelijkvloers bevindt zich een patio met planten binnen de winkel, terwijl de eerste verdieping is gewijd aan de VIP-ruimte die is ingericht met vintage meubelen.

In deze Belgische winkel vind je de collecties voor mannen en vrouwen, evenals accessoires en schoenen.

Lees ook: De mooiste looks aller tijden op het Filmfestival van Cannes & De mooiste jurken van Belgische merken om aan te trekken naar een trouwfeest.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Brussel, Saint Laurent.