Ga goedkoper op restaurant dankzij de POP DAYS van TheFork
© Pexels

Ga goedkoper op restaurant dankzij de POP DAYS van TheFork

Door Shani Maes
Leestijd: 1 min

Ga je graag op restaurant, maar houdt de prijs van een etentje je soms tegen? Bezoek dan nu de website of app van TheFork want tijdens de POP DAYS geeft het online boekingsplatform je maar liefst 40 tot 50% korting op een tafeltje in je favoriete restaurant.

Wie graag online op zoek gaat naar een tafeltje om vanavond te gaan eten, is ongetwijfeld al op de website van TheFork beland. Maar liefst 45.000 restaurants werken samen met het platform, wat voor jou als gebruiker natuurlijk handig is.

Je geeft gewoon je persoonlijke criteria en voorkeuren in, zoals locatie, soort keuken, type restaurant en gemiddelde prijs, en de website schotelt je direct een aantal opties voor waaruit je kan kiezen. Wie graag geïnformeerd zijn keuze maakt, kan zich verdiepen in de meningen van andere gebruikers alvorens de beschikbaarheid van het restaurant in kwestie te raadplegen en een tafel te reserveren.

POP DAYS

Wie de komende twee weken een restaurantbezoek overweegt, moet nu even goed opletten. TheFork organiseert namelijk jaarlijks een Festival van de Gastronomie dat dit jaar voor de eerste keer de naam POP DAYS kreeg. Nog tot 30 april maken de POP DAYS dat jij een tafel kan reserveren bij een restaurant in de buurt aan een aantrekkelijk verminderd tarief. De kans bij uitstek om goed rond te kijken op de site en misschien eens te opteren voor restaurants waar je normaal niet komt.

Kwestie van je een beetje op weg te helpen, stelde TheFork een selectie samen van 80 restaurants in Brussel, Antwerpen, Brugge en Waterloo. Reserveren bij deze restaurants kan tijdens de POP DAYS met 40 tot 50% korting, dus haast je naar de website en maak snel je keuze. Of misschien nog beter: kies direct een tafeltje voor vanavond, morgenavond en overmorgenavond. Het leven is aan de durvers.

Meer informatie over TheFork en de POP DAYS vind je op www.thefork.be.

Vond je dit artikel interessant? Lees dan ook ‘Onze 8 favoriete foodadresjes in Brugge‘. 

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Food, Restaurant, The Fork.