Inpakken en wegwezen… naar Gambia!
© Instagram @visitthegambia

Inpakken en wegwezen… naar Gambia!

Leestijd: 1 min

Goedkoop naar Gambia reizen? Dan kan zeker, maar dan moet je er wel snel bij zijn. Touroperator TUI vliegt immers nog tot 27 maart naar de Smiling Coast of Africa en doet dat aan waanzinnige stuntprijzen. Staat je koffer al klaar?

Wil je er snel even tussenuit en droom je van een zonovergoten strand vol palmbomen? Dan kan je naar de Canarische Eilanden vliegen, uiteraard, maar waarom niet net iets verder kijken? Naar Gambia bijvoorbeeld, een bestemming op amper 6 uur vliegen van Brussel waar een kwik van 30 °C op je wacht, net als paradijselijke stranden, prachtige natuurparken en gezellige marktjes waar je groenten en fruit vindt in alle kleuren van de regenboog.

Al wat je nodig hebt om te vertrekken, is letterlijk een reiskriebel en een koffer vol zomerkleren, want een paspoort of inentingen zijn voor Gambia niet vereist. Ook een jetlag hoef je niet te vrezen, in de winter is er immers slechts een tijdsverschil van 2 uur. Dus, waar wacht je nog op?

Let’s go to the market! #LocalMarket #theGambia #Africa #LocalFood #Vegetables #Sunnydays #Holiday

Een bericht gedeeld door The Gambia (@visitthegambia) op

Have you ever seen the internet tree in The Gambia? #TheGambia #Africa #InternetTree #Local #Original #Holiday

Een bericht gedeeld door The Gambia (@visitthegambia) op

Meer informatie over Gambia vind je op www.visitgambia.be. Ben je overtuigd en wil je graag zo snel mogelijk vertrekken? Surf dan naar de website van TUI, voor de beste lastminutedeals. 

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Gambia, Reizen, Vakantie, Zon.