Crush of the Day: De Martini Collezione Speciale Prosecco

marieclaire_martinivintageprosecco
©Martini

Wie eindejaarsfeesten zegt, zegt bubbels. Of je opteert voor champagne, cava of prosecco kies je zelf, maar wij willen je alvast meegeven dat Martini met zijn Collezione Speciale Prosecco een fles op de markt heeft waarvan je helemaal blij wordt. En dat komt door zowel de binnenkant als de buitenkant.

Toegegeven, flessen vol feestbubbels zijn sowieso mooi om te zien, maar Martini tilt het concept met deze Collezione Speciale toch nog naar een hoger niveau. Begrijpelijk, want bij Martini weten ze als geen ander hoe je moet aperitieven. En dat bewijzen ze met deze prachtige limited edition, vintage uitgave eens te meer.

Niet alleen heeft deze prosecco een smaak die erg nauw aansluit bij champagne, hij komt ook in een fles die je zonder blikken of blozen onder de kerstboom legt (of nog beter: eronderuit haalt). Van top tot teen lichtgoud en voorzien van een motiefje in het glas waar zelfs Coco Chanel trots haar champagnecoupe op zou heffen, is dit een hebbeding van formaat.

Wil je hem in huis halen, wees er dan snel bij, want er zijn er slechts een beperkt aantal flessen in omloop en op is op.

Martini Collezione Speciale Prosecco, 75 cl, verkrijgbaar tot eind december (zolang de voorraad strekt) bij Delhaize, € 14,99.

| | | |
Tags: Eindejaarsfeesten, Martini, Prosecco, Vintage.