Marie Claire tipt: Parijs 2024, de Olympische Spelen promovideo van Paul (Stromae!), Luc & Martin
© PHANTASM.TV

Marie Claire tipt: Parijs 2024, de Olympische Spelen promovideo van Paul (Stromae!), Luc & Martin

Leestijd: 1 min

Enkele dagen geleden werd het bekendgemaakt: in 2024 komen de Olympische Spelen naar Parijs. En nu is er dus de promovideo. Wat daar bijzonder aan is? Dat hij ingeblikt werd door Paul, Luc & Martin en dat die Paul niemand minder is dan Paul Van Haver, aka Stromae.

Het trio Paul Van Haver, Luc Junior Tam en Martin Scali zette zijn eerste stappen in de audiovisuele wereld in 2016. Paul en Luc, zijn artistiek directeur, hadden in 2009 samen al het onafhankelijke label MOSAERT opgericht. Daarmee gingen ze reeds diverse creatieve uitdagingen aan, waaronder een samenwerking met Repetto begin dit jaar.

De prachtige promovideo voor Parijs 2024 werd gedraaid in Frankrijk, Marokko, Ivoorkust en Thailand en belicht sport in al zijn facetten en de intense emoties die er vaak mee gepaard gaan. Momenten van overwinning en intense vreugde komen aan bod, maar ook momenten van verlies, pijn en ontgoocheling. Emoties waar elke sportman en sportvrouw vroeg of laat mee geconfronteerd wordt. Emoties die in dit filmpje de voeding blijken van de immer brandende Olympische vlam.

Paris 2024 (Director’s Cut) from PHANTASM.TV on Vimeo.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Olympische spelen, Parijs 2024, Sport.