Crush of the day: het nieuwe parfum van Hermès, Un Jardin sur la Lagune
©

Crush of the day: het nieuwe parfum van Hermès, Un Jardin sur la Lagune

Door Charlotte Deprez  & Léonie Van de Vliet
Leestijd: 1 min

Het uitbrengen van een nieuw parfum is bij Hermès steeds een spektakel. Hun nieuwste parfum 'Un Jardin sur la Lagune' vormt hierop geen uitzondering. Ontdek hun nieuwe, verslavende geur en word ondergedompeld in een zonnig landschap!

/

De tuinen van Hermès

Allereerst breidt Hermès met Un Jardin sur la Lagune haar collectie ‘Jardins d’Hermès’ uit. Dit geheel aan parfums nodigt ons uit om prachtige tuinen over de hele wereld te ontdekken. Hermès prikkelt de reiziger door een mengeling aan geuren aan te bieden, afkomstig uit alle uithoeken van de wereld.

/

Un Jardin sur la Lagune

Un Jardin sur la Lagune neemt ons mee naar een geheime tuin in Venetië, verborgen achter prachtig gekleurde muren. De parfumeuse Christine Nagel maakte gebruik van lelieblaadjes en magnolia’s, wiens geuren elkaar perfect aanvullen. Het zijn deze geuren die afkomstig zijn van een geheime tuin aan het water. Samen vormen ze een heerlijk geheel. Het nieuwe parfum doet zo tegelijk denken aan groene natuur en frisse zeelucht. Christine Nagel wist zachte geuren en vlagen van een vrolijke nostalgie perfect te combineren.

/

Een uitnodigende verpakking

De tekening op de verpakking van het parfum is een creatie van de beroemde Bosnische artiest Safet Zec. Het toont ons de ingang van de geheime tuin, vlakbij het water en gehuld in zachte geuren. Bij het zien van de verpakking verlangen we slechts één ding: het openen van het poortje en het vervolgens ontdekken van de tuin ‘sur la lagune’ …

Un Jardin sur la Lagune van Hermès, beschikbaar in de winkels en parfumerieën vanaf 4 maart 2019. Eau de toilette vanaf €113 voor 100 ml en €79 voor 50 ml. 

Meer lezen? 4 parfums voor Valentijn: onze favoriete geuren, Doffe teint? Deze tips doen je huid stralen, Crush of the day: Daisy Marc Jacobs Sunshine Editions

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beauty, Hermès, Parfum.