Crush of the day: Daisy Marc Jacobs Sunshine Editions
© Pers

Crush of the day: Daisy Marc Jacobs Sunshine Editions

Leestijd: 1 min

Traditioneel lanceert Marc Jacobs elk voorjaar een vrolijke herinterpretatie van zijn beroemde Daisy parfum. In 2019 is de speciale editie vrolijker dan ooit! Maak kennis met de Daisy Marc Jacobs Sunshine Editions.

De winter is nog niet voorbij en toch brengt Marc Jacobs al een stukje zomer in ons leven. De limited edition herinterpretatie van het populaire Daisy parfum is helder en zonnig en maakt je meteen vrolijk. De Daisy Marc Jacobs Sunshine Editions voeren de Daisy girls naar een vrolijke plek waar optimisme centraal staat en waar de vrije geest van Daisy gevierd kan worden.

Meer lezen? Crush of the Day: Ontdek Marc Jacobs’ nieuwe Daisy Love parfum

Let the sunshine in

Het design van de flesjes is stralender dan ooit dankzij de heldere gele kleur. Verder zijn de doppen versierd met goudkleurige accenten en de herkenbare bloemblaadjes. De parfums zelf zijn een verkwikkende herinterpretatie van de klassieke Daisy-parfums: Daisy, Daisy eau so fresh, Daisy Dream en voor het eerst ook Daisy Love.

Naast de flacons kregen ook de geuren een unieke, zomerse twist:

  • Daisy sunshine edition: zonnige goudsbloem gehuld in de warmte van witte houttonen met een sappig accent van witte aardbei.
  • Daisy Eau so fresh sunshine edition: sappige peer vermengt met mimosa en heliotroop bloemen zorgen voor een fris parfum.
  • Daisy Dream sunshine edition: een parfum van zongekuste goudkleurige framboos en oranjebloesem vermengd met musk.
  • Daisy Love sunshine edition: aanlokkelijke scheuten bergamot mengen zich met kasjmiermusk en citroen voor de perfecte florale zoetigheid.

De Daisy Marc Jacobs Sunshine Editions zijn verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt vanaf midden februari. De flacons zijn verkrijgbaar in een versie van 50 ml vanaf 73,30 euro bij erkende Marc Jacobs verkooppunten.

Meer lezen? Crush of the day: de uniseks parfumlijn van Room 1015Nederlandse influencer Negin Mirsalehi lanceert parfum voor je haarCrush of the day: Burberry Her, het parfum voor de London Girl

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Daisy sunshine, Marc Jacobs, Sunshine editions.