PACK’D levert voedingssupplementen aan huis
© Pers

PACK’D levert voedingssupplementen aan huis

Door Aurélie Boffé
Leestijd: 2 min

Voel jij je soms futloos, zonder energie, en niet zo goed in je vel? Wil je gezonder leven, en wil je weten wat goed is voor jouw lichaam? Dan is dit misschien wel iets voor jou. PACK'D lanceert abonnementen voor premium voedingssupplementen die je maandelijks aan huis kan laten leveren. Vitamientjes nemen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Spiruwatte?

We gaan steeds bewuster om met onze gezondheid, maar de gemiddelde mens weet niet goed waar hij moet beginnen. Heb je spirulina, omega 3, chlorella of calcium nodig? Of alle vier? Hoe maak je de beste keuze ? PACK’D slaagt er in om op een eenvoudige manier de nodige supplementen aan te bieden. De blends zijn gebaseerd op de noden van de gemiddelde mens, die af en toe een glaasje wijn lust en niet voortdurend op zijn eten let. Of zoals founder van PACK’D David het beschrijft: de Bourgondische verzekering.

In onze Westerse samenleving eten mensen vaak te veel, maar zijn ze toch ondervoed.

Pack’d Supplements

David Box & Kristof Pirijns ontmoetten elkaar in de fitnesszaal. Kristof wou zijn lichaam in conditie brengen en kwam terecht bij David, die al langer met gezonde voeding bezig was, en die Kristof ook zou trainen. Ze waren het erover eens dat je bijna universitaire studies moet hebben gedaan om te kunnen kiezen tussen alle verschillende voedingssupplementen, waardoor velen er niet eens aan beginnen. Zij wilden  Of beter: ze besloten om op een uiterst simpele wijze een totaalpakket van voedingssupplementen op de markt brengen die aan de strikte Belgische regelgeving zouden voldoen. Een jaar later mogen wij aan tafel zitten met David en Kristof om kennis te maken met het product.

Lees ook: Interview: sportarts Chris Goossens

Dusk & Dawn

Samen met de beste voedingsdeskundigen van België creëerde het duo Box &  Pirijns de ‘daily dose of essentials’: vier verschillende blends in capsules die onder andere jouw immuunsysteem zullen boosten en je focus zullen verbeteren. Als je een abonnement neemt op PACK’D voedingssupplementen, krijg je één keer per maand twee dozen van 28 dosissen in je brievenbus. Een doos bevat 14 zakjes Dusk, die je ’s avonds moet nemen en 14 zakjes Dawn voor ’s ochtends.

PACK'D

Pers

Packaging is everything

David en Kristof kozen bewust voor een strak en minimalistisch design, zodat je niet de indruk hebt dat je medicatie inneemt zoals bij andere supplementen. Het gaat hier tenslotte om natuurlijke ingrediënten en vitamines die je dagelijks zou moeten opnemen. De verpakking is stijlvol en van een dusdanig formaat dat het gemakkelijk in elke brievenbus past.

We streven ernaar om iets complex en onaantrekkelijks als gezonder leven sexyer en gemakkelijker maken.

De ambitie is om de dagelijkse dosis supplementen zo toegankelijk mogelijk te houden, zodat deze niet duurder wordt dan een cappuccino. Voor €3,57 per dag kan je een abonnement nemen op PACK’D, en dit ook op pauze of stopzetten wanneer je maar wil.

PACK'D

Pers

 

Meer info op de website van PACK’D.

 

Lees ook: Het nieuwe afvallen: het eten van de juiste voedingscombinaties

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Gezond, Lifestyle, PACK'D, Voedingssupplement.