Overwinteren in Marbella? 6 hotspots om te ontdekken
© Getty & Instagram Rachel's Eco Love

Overwinteren in Marbella? 6 hotspots om te ontdekken

Leestijd: 2 min

Marbella, je kent het vast als notoire vakantiebestemming van de jetset en vele royals. Je hoeft echter geen jacht te hebben om rond te struinen aan de bekende haven Puerto Banús. De badstad aan de Spaanse Rivièra heeft heel wat onbekende idyllische hotspots die wij graag in de kijker zetten. Bovendien kan je je op de vele terrasje uren vermaken met mensen kijken.

/

La vie en rose in Rosas Café

Op een steenworp van de haven vind je het pittoreske eethuisje Rosas. Laat je onderdompelen in de mierzoete wereld van Rosas Café en zetel je naast de indrukwekkende rozenmuur voor een al even kleurrijke beetroot latte. Dit unieke concept zoekt een compromis tussen gezonde biogerechten en guilty pleasures. Very glamorous uiteraard én veruit de meest ge-Instagramde hotspot van de Spaanse Rivièra. Ook bekende modehuizen werken graag samen met Rosas Café. De uitbaters verzorgden bijvoorbeeld de catering van een Dior-evenement:

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Rosas Cafe Marbella (@rosascafemarbella) le

Praktisch 

Avenida Playas del Duque, Gaviotas IV Local 3, 29660 Marbella.

/

Gepersonaliseerde acaï bowls in Rachel’s Eco Love

Verdwaal in de heerlijke tuin van Rachel’s Eco Love, en smul – al pootje badend – van al het lekkers op de menukaart. Keuze genoeg. Niet alleen het eten is uitstekend, ook de bediening laat niets te wensen over. En we geven grif toe: zo’n persoonlijke touch op je bord is een fijne herinnering, en een slimme marketingtruc.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par rachel’s eco love (@rachelsecolove) le

Praktisch

Puente Romano Beach Resort & Spa, 29602 Marbella, Málaga, Spanje

/

Matcha mornings in Hustle n’ Flow Eeatery

Iced Matcha Lattes, Matcha waffles,… Meer Matcha dan dit, wordt het niet. Alle gerechtjes zien er onberispelijk uit. En vooral: heel kleurrijk. Ooit een azuurblauwe smoothiebowl geproefd? Alle gerechten worden vers bereid en bulken over van de antioxidanten en voedingsstoffen. Je kan er ook je eigen salade samenstellen.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par HUSTLE N’ FLOW (@hustlenfloweatery) le

Praktisch 

Calle Andalucía, Calle Lagasca, Esquina, 29670 San Pedro Alcántara, Málaga, Spanje

/

Glutenvrij smullen in Bakery Celicioso

Celiciosi is geen warme bakker zoals wij dat kennen. Tenzij jouw plaatselijke bakker ook poké bowls, eggs benedicte, coco eggs en glutenvrije worteltaart serveert. Onder de hashtag #CeliciosoIsDelicioso verzamelen ze op Instagram alle heerlijkheid op een fotootje.

P.S. Ook online kan je cheesecake, lemon pie of noem maar op scoren. Helaas niet tot in België.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par CELICIOSO 🍰🍦Gluten Free Bakery (@celicioso) le

Praktisch 

Hotel Puente Romano, Marbella

/

Organic Market & Food Marbella

Sinds 2014 is Organic Market & Food een vaste waarde voor foodies in Marbella. De filosofie van de zaak luidt dat gezond eten ook creatief en lekker kan zijn, voor het héle gezin. Ook voor de jongsten, voor wie een speelhoek is voorzien. Die filosofie vertaalt zich in een menukaart boordevol verse gerechten, met een groot aanbod aan vegan en vegetarische opties. Het biologische restaurant serveert klassiekers met een gezonde twist. Organic Market keert terug naar de pure natuur, zonder verwerkt voedsel.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Organic Market & Food Marbella (@organicmarketfoodmarbella) le

Praktisch 

Centro Comercial Expo 14, Av. Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe, Marbella.

/

High end high tea in Les deux

De buitenkant van de zaak ziet eruit als een levensgroot poppenhuis, de binnenkant is nòg indrukwekkender. Decadentie ten top, hier kan je champagne drinken en macarons van een reuze macaronboom snoepen. Het concept doet hard denken aan La Durée, maar dan met een minder Parijse, meer Spaanse invulling. Over vulling gesproken, de “éclair au chocolat” is een topper.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Les Deux (@lesdeuxmarbella) le

Praktisch

Bulevar Del Príncipe Alfonso De Hohenlohe, 29602 Marbella, Málaga, Spain

/

Overnachten als een royal in het Amàre Beach Hotel

Van al dat lekkers word je uiteraard moe, en waar beter (we kunnen zelfs zeggen “magischer”) verblijven dan in het Amàre Beach Hotel. Een privé-paradijs uitkijkend op de Middellandse zee.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Amàre Hotels (@amarehotels) le

 

 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Escape, Food, Hotspots, Lifestyle, Marbella.