Vertel (en leer) alles over jouw orgasmes in het Grote Orgasmeonderzoek
© Shutterstock

Vertel (en leer) alles over jouw orgasmes in het Grote Orgasmeonderzoek

Leestijd: 1 min

Over orgasmes is al veel inkt gevloeid. Iedereen denkt er wel het fijne van te weten en schaars zijn degenen die durven toegeven dat de heugelijke gebeurtenis hen slechts zelden te beurt valt. Goedele.com wil graag weten hoe de vork precies in de steel zit en lanceert daarom het Grote Orgasmeonderzoek. Deelnemen kan nog tot 16 augustus.

Vrouwen kunnen niet klaarkomen, of toch niet vaak. Mannen weten gewoon niet hoe ze een vrouw moeten bevredigen. Masturbatie is funest voor je seksleven. Of juist niet. Als het over seks gaat, vliegen de meningen zowel op café als op sociale media gretig in het rond. Maar wat is nu feit en wat is nu fabel?

Goedele.com wil er het fijne van weten en gaat aan de hand van een anonieme enquête op zoek naar antwoorden. Via het Goedele-zoekt-orgasme onderzoek bevraagt Vlaanderens bekendste seksuologe zowel dames als heren en tracht ze met de antwoorden die ze krijgt ook oplossingen aan te reiken.

Doe je mee, dan krijg je niet allen de kans om je hart eens te luchten, maar word je misschien ook de nieuwe eigenaar van een (gelukkig) gloednieuwe Durex vibrator. Van stimulatie gesproken…

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Enquête, Orgasme, Seks, Seksuologe.