Onderzoek: dit is de perfecte vrouw volgens Amerikaanse mannen
© Unsplash

Onderzoek: dit is de perfecte vrouw volgens Amerikaanse mannen

Leestijd: 1 min

Spoiler: ze houdt van voetbal en witte wijn.

De Amerikaanse website Lovoo deed onderzoek bij meer dan 2000 mannen naar hoe de perfecte vrouw er volgens hen zou uitzien. De resultaten zijn op zijn zachtst gezegd, hallucinant. De clichés druipen eraf…

Dit is de ideale vrouw volgens het onderzoek:

 

Game of Thrones

Ze pikt regelmatig een voetbalmatch mee op de televisie en door haar koptelefoon klinkt soft rock. Game of Thrones is zonder twijfel haar lievelingsserie.

Cliché

Jep, deze heb je waarschijnlijk al vaker gehoord. De ideale vrouw werkt als verpleegster. Daar zal het verzorgende aspect van het beroep vast en zeker iets mee te maken hebben…

Mini 

De vrouw in kwestie reist graag en beweegt zich voort in een Mini Cooper (hoe specifiek!).

Witte wijn 

Qua eetgewoonten is de perfecte vrouw volgens het onderzoek eentje dat graag op restaurant gaat. Ze is namelijk verzot op lekker eten (waaronder een goed stuk vlees) en witte wijn.

 

Looks

De ideale vrouw is 1m68 en weegt 58 kilo met cupmaat 75C. Ze heeft idealiter bruin haar (niet gekleurd) en blauwe ogen. Ze draagt geen bril noch lenzen. Tattoos zijn uit den boze.

 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Beauty, For men, Lifestyle, Research.