Ocean’s 8: de hele cast én premièredatum zijn bekend!
© instagram.com/badgalriri

Ocean’s 8: de hele cast én premièredatum zijn bekend!

Leestijd: 1 min

De eerste beelden van de film Ocean's 8, de remake met een geheel vrouwelijke cast, druppelen binnen en de girl power is sterk aanwezig. Is er ooit een gepaster moment geweest om de term #squadgoals te gebruiken?

Ocean's 8: de gehele cast
Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anna Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina (rapper en actrice Nora Lum) en Sarah Paulson zullen volgend jaar te zien zijn in de all-female remake van Ocean’s 11. De productie is alvast in New York van start gegaan – eerder deze maand werden Kim Kardashian en zus Kendall Jenner gespot op de set van de film. Volgens de geruchten zal het achttal in de film pogen het Metropolitan Museum of Art te beroven tijdens het jaarlijkse Met Gala. Ook Vogue-boegbeeld Anna Wintour en designers Alexander Wang en Zac Posen zouden hun opwachting maken.

De laatste drie films in de Ocean’s reeks met George Clooney, Brad Pitt en co brachten samen een slordige 1,12 miljard euro in het laatje. Ocean’s 8 zal 8 juni 2018 in première gaan. We kunnen alvast niet wachten om de dames in actie te zien!

First looQ at #Oceans8 …. Coming summer 2018. 🕷🎱

Een foto die is geplaatst door badgalriri (@badgalriri) op

#SandraBullock , #Rihanna , and #SarahPaulson filming for #Oceans8 . 🌊 #BadGalRiri

Een foto die is geplaatst door Hip Hop Weekly Magazine (@hiphopweeklymagazine) op

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Film, Ocean's 8.