NYFW: De 5 favoriete lunchplekjes van modellen
© Shutterstock

NYFW: De 5 favoriete lunchplekjes van modellen

Leestijd: 1 min

Tijdens Fashion Week worden er heel wat kilometers afgelopen om op tijd van de ene show naar de andere te geraken. Natuurlijk moet er dan ook af en toe tijd gemaakt worden om nieuwe krachten op te doen, liefst met een lekker hapje of drankje. Op deze leuke lunchplekjes heb je veel kans om tijdens Fashion Week modellen tegen het lijf te lopen.

1. Sant Ambroeus

In dit Italiaanse restaurant kan je op elk moment van de dag even ontsnappen aan de drukte van de stad. Het gezellige en rustgevende sixties interieur maakt dat je je meteen thuisvoelt. Onder de vaste klanten zijn verschillende artiesten en schrijvers, maar ook modellen. Manhattan telt ondertussen al vijf zaken, waaronder één op Madison Avenue, één in Soho en één in West Village.  www.santambroeus.com.

That look in your eyes when you see your food coming… @emrata

Een bericht gedeeld door Sant Ambroeus (@santambroeus) op

/

2. Seamore’s

Voor wie van vis houdt, is Seamore’s niet te missen. Dit duurzame visrestaurant in NoLita heeft een uitgebreide en verrassende kaart en gebruikt enkel lokale vis. Gezond, lekker én goed voor het geweten; wat heb je nog meer nodig? En dan hadden we het nog niet over het mooie interieur! Besties Romee Strijd en Taylor Hill zijn hier kind aan huis. www.seamores.com.

18th & 8th #SeeYouAtSeamores

Een bericht gedeeld door SEAMORE’S (@seamores) op

/

3. The Butcher’s Daughter

Vegetarisch, veganistisch en glutenvrij zijn vandaag bijna toverwoorden en dat is ook wat The Butcher’s Daughter zo populair maakt. Met hun steeds wisselende menu bewijst dit hippe restaurant keer op keer hoe veelzijdig groenten kunnen zijn. The Butcher’s Daughter vind je in NoLita en West Village. www.thebutchersdaughter.com.

A perfect Summer’s day in Nolita (: @cristina_no_h )

Een bericht gedeeld door The Butcher’s Daughter (@thebutchersdaughter_official) op

/

4. Ruby’s

Ruby’s combineert Australische invloeden met lokale producten, wat zorgt voor een gevarieerde kaart. De beroemde Bronte Burger, het vriendelijke personeel en de relaxte sfeer lokken mensen van heinde en verre naar dit restaurant. www.rubyscafe.com.

/

5. Barbuto

De uitbater van Barbuto, Jonathan Waxman, werd in 2016 uitgeroepen tot ‘Best Chef, New York City’. Niet moeilijk dat het restaurant één van de beste keukens van de stad heeft. De zaak bevindt zich in een oude garage. In de open ruimte met industrieel interieur is het aangenaam vertoeven. www.barbutonyc.com.

Summertime at Barbuto ☀️ #alfresco #outdoordining #nyceats #westvillageeats

Een bericht gedeeld door Barbuto (@barbutonyc) op

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Barbuto, Hotspots, Lunchen, New york, NYFW, Ruby's, Sant ambroeus, Seamore's, The butcher's daughter.