Vier nieuwe topnotch resorts: wilde plannen van Club Med zijn binnenkort misschien de jouwe
©

Vier nieuwe topnotch resorts: wilde plannen van Club Med zijn binnenkort misschien de jouwe

Leestijd: 2 min

Wat denk je als je GM ziet staan? General Motors, had gekund. GameMaker, nope. Het is Gentil Manager. En dromen we daar niet allemaal van? Je kan ze vinden op vakantie met Club Med. Daar lopen de GM’s en de GO’s (gentil organisateurs) de benen onder hun lijf om jou een onvergetelijke forget-it-all superdeluxe vakantie te bieden. In alle windhoeken van de wereld vind je binnenkort premium Club Meds voor het gezin of het actieve koppel. Allez en avant!

Club Med is pokkeambitieus

Tegen 2020 bieden ze de beste en chicste resorts aan op de mooiste plekjes ter wereld aan het strand of op de piste. Nog maar net werden in Europa twee resorts van drie naar vijf sterren – pardon van drie naar vijf drietanden – opgewaardeerd, of vier resorts in alle hoeken van de wereld staan in de steigers.

Voor de Aziëfan

Ben je een Aziëfan, dan kan je al een tijdje terecht voor puur uitblaasgeluk in Maleisië en Indonesië. Daar werden onlangs de Clubs in Bali en op Bintan Island volledig vernieuwd, net zoals dat het geval was in de Malediven op Kani. Heb je nog wat geduld, dan kan je in 2021 terecht in een Club Med dicht bij HoChiMinh in het Zuid-Oosten van Vietnam. Prachtige landschappen en eeuwenoud cultureel erfgoed benemen je daar de adem. Wil je niet zo lang wachten, dan kan Sri Lanka in 2019 een bestemming worden. Ook hier geniet je, met of zonder kinderen, van een vlekkeloos wit strand en tal van mogelijkheden om het Club Med Paradijs even te verlaten en de omgeving te verkennen.

De kers op de taart is het resort in de Seychellen in het hartje van het Nationaal Marine Park op het eiland Sint-Anne. Dat zal klaar zijn in 2020. In de 295 ruime kamers en suites beleef je je eigen bounty-moment terwijl de kinderen in de Petit Club of Junior Club met gediplomeerde GO’s hun leventje op orde hebben.

Ook voor skiërs

Club Med speelt graag in op je adhd-gehalte en er is altijd wel een sport of een activiteit voor de niet-strandzitters. Zelfs als je een echt winters bergtype bent, word je op je wenken bedient. In Canada is er wat moois op komst. In 2020 opent Club Med haar allereerste all year round open skiresort. Op een uurtje van de hoofdstad Québec in het ongerepte Charlevoix, wordt momenteel alles in het werk gesteld om een pure Québecqois sfeer te creëren: van de architectuur van de 300 gastenkamers tot het Spa-concept, excursies en gastronomie.

I need holidays NOW! In Sicilië?

Geen geld en tijd voor ver en exotisch, maar wel zin erin? Dan moet je naar Sicilië. Het eiland waar je van drie continenten tegelijk kan genieten. Het all-in premium resort van één van Italiës mooiste vissersdorpjes, Céfalu, wacht vol ongeduld op jou. Het resort is de eerste 5 drietanden aan de noordkust van Sicilië. De baai of het natuurpark Parco delle Madonie doen je stress en kopzorgen snel vergeten. Hou je meer van de trendy vibes van Palermo, dan ben je er in drie kwartier met de trein voor nog geen tien euro. Liever cocoonen in het zen-zwembad met zicht op zee of in de Spa, tafelen in één van de drie uitgelezen restaurants of heerlijk privé zonnebaden? Blijf dan rustig genieten van het Clubdorp.

Vind alle bestemmingen en last minute aanbiedingen op www.clubmed.be

Er worden Nederlandstalige GO’s gezocht voor verschillende leuke bestemmingen.

Marie Geukens De artikels van >

"Ik hou van geen gedoe, geen ballast, geen stress. Positief gezegd, ik hou van eenvoud, slimme teksten en fijne mensen met een vleugje humor."

Tags: Bergvakantie, Club Med, Resorts, Strandvakantie, Vakantie.