De 8 leukste nieuwe series op Netflix in juni
© Shutterstock

De 8 leukste nieuwe series op Netflix in juni

Door Emma Verbeke
Leestijd: 2 min

De laatste weken hebben we echt niet te klagen over het weer. Soms was het bakken en braden, het ideale weer voor terrasjes en barbecues. In ons land komt er jammer genoeg altijd regen na zonneschijn en wat is er dan leuker dan een serie bingewatchen op Netflix? Ook deze maand heeft de streamingdienst heel wat leuke series op het programma staan. Dit zijn alvast onze acht favorieten.

1. Orange is the new black

Deze maand komt het vijfde seizoen van de populaire serie ein-de-lijk online! Het vorige seizoen eindigde op een enorme cliffhanger en na meer dan een jaar ontdekken we eindelijk hoe het verder afloopt met Piper en al onze andere favoriete gevangenen.

There’s no turning back. #OITNB

Een bericht gedeeld door Orange is the New Black (@oitnb) op

/

2. Glow

Netflix komt deze maand opnieuw met een Netflix original op de proppen. Glow is andermaal een serie met een stevige dosis girlpower. Alison Brie, bekend uit Community, speelt een werkloze actrice die in de ruige wereld van het worstelen terechtkomt. Wij zijn alvast benieuwd!

#GLOW big or go home. June 23.

Een bericht gedeeld door GLOW (@glownetflix) op

/

3. New girl

Eind deze maand verschijnt het zesde seizoen van de populaire serie New girl op Netflix. De komedie rond Zooey Deschanel gaat over de nogal bijzondere Jess, die na een breuk met haar vriend intrekt bij drie single mannen. Er komt uiteindelijk toch nog een zevende seizoen, nadat eerder werd gezegd dat seizoen zes het laatste van de reeks zou worden.

Sometimes all you have to do is search “house” on the internet. #NewGirl

Een bericht gedeeld door New Girl (@newgirlonfox) op

/

4. Gypsy

Op dezelfde dag als het nieuwe seizoen van New girl, verschijnt ook de serie Gypsy. Gypsy is een psychologische thriller met niemand minder dan Naomi Watts in de hoofdrol. In de serie overschrijdt een therapeute de grenzen met enkele van haar patiënten. In het dramatische verhaal zet ze haar carrière en haar perfecte gezin op het spel.

/

5. Orphan Black

De duistere BBC-reeks Orphan Black keert deze maand terug naar Netflix. Het vijfde en allerlaatste seizoen van de sciencefictionserie over klonen belooft opnieuw spannend te worden!

the final fight starts June 10th. #orphanblack

Een bericht gedeeld door Orphan Black (@orphanblack) op

/

6. Flaked

In juni gaat ook het tweede seizoen van de hilarische komedie Flaked in première. De leugenachtige Chip is terug uit Venetië en heeft het nog steeds moeilijk met zijn alcoholverslaving. Lachen, gieren en brullen verzekerd.

There’s no time like the present. #Flaked Season 2 is now streaming.

Een bericht gedeeld door Flaked (@flakednetflix) op

/

7. Mr. Selfridge

Ook het drama Mr.Selfridge is terug van weggeweest met een vierde seizoen. De serie, die zich afspeelt in 1909, draait rond de flamboyante Harry Selfridge, die zijn eigen warenhuis opricht in Oxford Street. Het script is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van het ontstaan van de keten Selfridge, maar dan gedramatiseerd.

One of my favorite scenes from 4 x 2 of Mr.Selfridge!

Een bericht gedeeld door Mr.Selfridge Fans (@mr.selfridge_fans) op

/

8. Shadowhunters

Goed nieuws voor de fans van de boekenreeks The mortal instruments. In juni verschijnt namelijk het tweede seizoen van de serie Shadowhunters. De serie gaat over een jonge vrouw die ontdekt dat ze magische krachten heeft doordat ze is geboren met engelenbloed. Eigenlijk is deze eerder gericht op tieners, maar stiekem vinden wij het ook wel heel leuk kijkvoer.

You know what doesn’t suck? Knowing #Shadowhunters returns in 5 days. ☀️

Een bericht gedeeld door Shadowhunters (@shadowhunterstv) op

Bron: Netflix in België 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Glow, Juni, Netflix, New girl, Orange is the new black, Orphan black, Series, Tv.