Netflix: 5 films, series en docu’s om te bingewatchen in februari
© Netflix

Netflix: 5 films, series en docu’s om te bingewatchen in februari

Door Melani Purnomo Widagdo
Leestijd: 1 min

Gezien de temperaturen maar niet willen stijgen, is het nog steeds sociaal aanvaardbaar om weekends door te brengen onder een deken met warme chocolademelk. Dat is maar goed ook, gezien de nieuwe Netflix releases in februari.

/

We zetten onze favoriete Netflix-releases voor de maand februari op een rijtje… Veel binge-watch plezier!

Lees ook: Milk Away en Matali Crasset brengen borstvoedingssweater uit

/

YOU – serie: seizoen 4 deel 1 – 9 februari

De serie die bewijst dat, zelfs tijdens deze maand van de liefde, het toch beter is om alleen te zijn dan alleen samen.

Synopsis: Joe Goldberg is een schijnbaar charmante man die een psychopaat blijkt te zijn met een verwrongen kijk op de liefde. Zodra een vrouw hem bevalt, wordt ze zijn obsessie. Pas op voor degenen op wie hij zijn zinnen zet. Dit seizoen toont een nieuw jaar, nieuw land, nieuwe persoonlijkheid. Toch kan Joe zijn verleden niet van zich afschudden.

/

Your place or mine – film – 10 februari

Voor de maand van de liefde trekt Netflix alles uit de kast door ons een romantische komedie aan te bieden met niemand minder dan Reese Witherspoon en Ashton Kutcher. We kunnen er nu al zeker van zijn dat de film zal overlopen van liefde.

Synopsis: Debbie en Peter zijn beste vrienden en totale tegenpolen. Zij hunkert naar routine met haar zoon in LA en hij houdt van verandering in NY. Wanneer ze een week lang van huis en leven ruilen, ontdekken ze dat wat ze denken te willen, misschien niet is wat ze echt nodig hebben.

/

Full Swing – documentaireserie – 15 februari

Met deze serie neemt Netflix zijn kijkers mee op reis in de wereld van het professionele golf. Want ja, golf is niet altijd een ontspannen sport tussen mensen met (te) veel geld.

Synopsis: Full Swing dompelt de kijkers onder in een groep professionele golfers tijdens een slopend wedstrijdseizoen.

/

Outer Banks – serie: seizoen 3 – 23 februari

Deze vijf Pogues zijn terug voor een derde seizoen. Als tienershows je guilty pleasure zijn, zul je dit geweldig vinden!

Synopsis: The Pogues zijn een groep van vijf tieners die in de Outer Banks van North Carolina wonen. Alles verandert op de dag dat de bende enkele diepgewortelde geheimen opgraaft die hen in problemen brengen die groter zijn dan zijzelf.

Lees ook: Muze van Dior en spion: wie was Joséphine Baker?

/

Formule 1: Drive to Survive – documentaireserie: seizoen 5 – 24 februari

Na het grote succes van de eerste seizoenen is de Formule 1 terug voor een vijfde seizoen. Als je geen specialist bent in de autosport, geen zorgen, de reeks is geschikt voor iedereen!

Synopsis: Netflix werkt samen met Formula One Management om te laten zien hoe de wereld van de Formule 1 er achter de schermen uitziet. De mogelijkheid om de coureurs te volgen in hun leven aan 250 km/u.

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Bingewatchen, Februari, Netflix.