Netflix: 5 films om samen met je vriendinnen te kijken voor Galentine’s Day
© Warner Bros - Magic Mike

Netflix: 5 films om samen met je vriendinnen te kijken voor Galentine’s Day

Door Monica Mirkos  & Lieselot Luykx
Leestijd: 2 min

Valentijnsdag komt steeds dichterbij, maar heb je je soulmate nog niet gevonden? Het is een goede gelegenheid om een ​​kleine Galentine's Day (girlfriends) met vriendinnen te organiseren en de romantische klassiekers nog eens te bekijken die ons aan het lachen én huilen maken.

Netflix is ​​onze bondgenoot voor deze avond, met zijn honderden films… Hier is onze speciale selectie voor een liefdevolle vriendinnenavond!

/

Bridget’s Jones Diary

Bridget Jones, of onze favoriete ‘single woordvoerder‘ maakt ons aan het lachen met haar gekke wendingen die alleen haar kunnen overkomen. Tussen haar knappe baas, Daniel Cleaver en Mark Darcy, de uitzonderlijk charmante advocaat, laat ze haar passie los, wat leidt tot grote avonturen. Als je de sprong nog niet hebt gemaakt, is dit het moment! Het dagboek van Bridget Jones is de ultieme film om te kijken voor Galentine’s Day. Uiteindelijk geeft het ons nog steeds de hoop dat we de liefde ooit zullen vinden.

Lees ook – Valentijn in eigen land: 5 romantische plekjes in België

/

Set it up

Twee assistenten werken in hetzelfde gebouw voor twee verschillende bazen. Harper is de assistent van Kirsten, een sporteditor, en Charlie is de assistent van Rick, die in de financiële sector werkt. Harper en Charlie ontmoeten elkaar op een avond, beiden gaan eten halen voor hun bazen. Deze twee assistenten zijn het beu om te werken en moeten telkens de stemmingswisselingen van hun ‘superieuren’ doorstaan. Ze zullen daarom een ​​plan ontwikkelen én jawel, plots is daar liefde! 

/

To All The Boys I’ve Loved Before

De jonge Lara Jean heeft de gewoonte om telkens een ​​brief te schrijven aan elk van de jongens op wie ze verliefd werd, zodat ze haar gevoelens kon uiten. Deze brieven heeft ze nooit verzonden. Lara Jean, bergt de brieven op in een kostbare blauwe doos zodat deze nooit zouden verdwijnen. Plots werden ze ’s nachts allemaal naar hun respectievelijke ontvangers gestuurd.

/

Magic Mike

Michael Lane is een jonge dertiger en wil een eigen bedrijf beginnen, maar door gebrek aan geld begint hij te klussen en start hij een carrière als stripper. Elke avond wordt hij Magic Mike in een beroemde bar in Florida. Op een avond kruist hij paden met Adam, een jonge man die net zijn baan is kwijtgeraakt. Michael biedt aan om danser te worden en lid te worden van deze club. Dit is waar het allemaal begint: Michael had nooit gedacht dat de Adam een zus zou hebben die zijn carrière op zijn kop zou zetten en hem verliefd zou maken.

/

How to lose a guy in 10 days

Hierin gaat een schrijfster/journalist voor een tijdschriftartikel op onderzoek hoe je zo snel mogelijk een man kwijtraakt. Anderzijds gaat een reclameman een weddenschap met zijn vrienden aan dat hij een vrouw binnen tien dagen verliefd op hem kan laten worden. En net die twee worden aan elkaar gekoppeld. Het plot van de film is misschien niet realistisch, maar deze komedie is vooral voor iedereen die houdt van overdreven absurditeit!

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook – Netflix komt met het vierde deel van La Casa de Papel

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Films, Galentine's day, Humor, Netflix, Romantiek, Valentijn.