Netflix komt met het vierde deel van La Casa de Papel
©

Netflix komt met het vierde deel van La Casa de Papel

Leestijd: 1 min

Netflix heeft vandaag tijdens de Braziliaanse Comic Con het vierde deel aangekondigd van de meest populaire niet-Engelstalige serie La Casa de Papel.

La Casa de Papel: deel 4 is vanaf 3 april 2020 wereldwijd exclusief beschikbaar op Netflix.

Lees ook: De beste series om te bingewatchen in december 2019. 

/

Over La Casa de Papel

Een mysterieuze man genaamd El Profesor (“The Professor”), plant de allergrootste overval die men ooit kan bedenken: de overname van de Koninklijke Munt van Spanje en het stelen van 2.4 biljoen euro. Om dit ambitieuze plan te kunnen uitvoeren rekruteert hij een bende van 8 mensen die elk bepaalde talenten bezitten, maar ook niets te verliezen hebben. De overvallers vinden het lastig om zich aan de voorgelegde regels te houden en worden geconfronteerd met onwillige gijzelaars, geweld en isolement. Uiteindelijk slagen ze erin om uit het Spaanse Nationale Munthuis te ontsnappen, met het geld. Hun geluk is echter van korte duur wanneer één van hen gearresteerd wordt en de bende gedwongen wordt om weer samen te komen om een nog ambitieuzer plan uit te voeren, met als doelwit: de Nationale Bank van Spanje.

Fans van La Casa de Papel kunnen de serie volgen op Instagram, YouTube of Twitter.

#LCDP4

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: La Casa de Papel, Netflix, Series.