Netfilx: de nieuwe series en films om in september te kijken
© Netflix

Netfilx: de nieuwe series en films om in september te kijken

Leestijd: 1 min

Het is zover, het is officieel de maand waarop we terugkeren naar het werk of de schoolbanken! En om het wat makkelijker te maken of gewoon om je te vergezellen bij de terugkeer, heeft Netflix wat nieuwigheden gepland die perfect zijn voor een ontspannen avond na een drukke dag.

/

Happy Ending (film) – 1 september 2023

Deze film is er om de fans van romantische komedies blij te maken en wat warmte te brengen in de maand september.

Samenvatting: Luna en Mink zijn al een jaar een stel en vieren hun jubileum. Maar hoewel alles goed lijkt te gaan, durft Luna haar vriendje niet te vertellen dat ze niet tevreden is in bed. Haar beste vriendinnen adviseren haar om nieuwe seksuele praktijken te proberen om een orgasme te bereiken. Luna stelt daarom een trio voor aan Mink, en deze beslissing zal alles voor haar veranderen…

/

The Walking Dead (seizoen 11, deel 3) – 3 september 2023

De Amerikaanse post-apocalyptische serie, geïnspireerd door de gelijknamige stripboeken, blijft fans in spanning houden sinds de lancering in 2010. Met dit elfde seizoen wordt dus een groot televisiehoofdstuk afgesloten.

Samenvatting: Daryl Dixon en degenen in zijn overlevende groep blijven strijden voor hun overleving. Zullen ze wat rust krijgen tussen de twee aanvallen van rondzwervende doden (of andere vijanden)?

/

Virgin River (seizoen 5, deel 1) – 7 september 2023

De serie, gebaseerd op de gelijknamige boeken van Robyn Carr, wordt sinds 2019 uitgezonden op Netflix en blijft populair. Deel 2 van dit vijfde seizoen zal op 30 november beschikbaar zijn, en er staat ook een zesde seizoen gepland.

Samenvatting: De volgende 10 afleveringen van deze romantische serie zullen naar verwachting opnieuw de zwangerschap van Mel centraal stellen in het verhaal. En laten we niet vergeten dat Jack aan het einde van seizoen 4 ontdekte dat Charmaine’s tweeling niet van hem was, wat veel wendingen belooft.

/

Top Boy (seizoen 3) – 7 september 2023

De serie, geproduceerd door niemand minder dan Drake zelf, keert terug voor een derde en laatste seizoen. De ster kocht de rechten op nadat de show in 2013 stopte bij Channel 4, waardoor de serie een tweede kans kreeg met nog eens 3 extra seizoenen. Het aankomende seizoen is dus het vijfde als we de twee eerdere seizoenen van Channel 4 meerekenen.

Samenvatting: Dushane en Sully hebben beiden de gebeurtenissen van het vorige seizoen overleefd. Maar tussen verraad en afrekeningen in hun buurt, zullen ze in leven kunnen blijven?

/

Sex Education (seizoen 4) – 21 september 2023

Haal de zakdoeken maar tevoorschijn, want dit wordt onze laatste keer terug naar de wereld van Sex Education. Lachen, seksuele verhalen en emoties staan ​​op het programma in de laatste acht afleveringen van de serie!

Samenvatting: Moordale High is gesloten, dus Otis en zijn vrolijke groep moeten hun plek vinden op Cavendish, een veel meer open-minded school…

Lees ook: Hebben: huidverzorgingsproducten die wetenschappelijk onderbouwd zijn

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Netflix.