Knuffelschoenen zijn je van het dit najaar
© Launchmetrics Spotlight

Knuffelschoenen zijn je van het dit najaar

Leestijd: 1 min

Ook al liggen de joggingbroeken en oversized T-shirts uit de lockdownperiode inmiddels mijlenver achter ons, het comfi-gevoel willen we niet kwijt. Dat we het deze herfst graag zacht willen houden, merkten we aan de vele aaibare knuffelschoenen die over de catwalk defileerden.

/

Van de knuffelschoenen bij Tod’s, over de harige laarsjes bij Gucci en Casablanca, tot de Betty Boop-pumps bij Sportmax en Stella McCartney. Het lijkt erop dat comfort en stijl hand in hand gaan deze herfst.

Lees ook: Miuccia Prada, een eeuwig stijlicoon.

Met deze aaibare en pluizige schoenen wordt het najaar warm en gezellig, en kan je er ook nog trendy bijlopen. Deze trend laat zien dat mode niet langer een keuze hoeft te zijn tussen comfort en elegantie, maar dat je beide kunt omarmen. Dus bereid je voor om je voeten deze herfst te omhullen in zachte luxe!

Ontdek onze favoriete knuffelschoenen:

Foto’s: Launchmetrics Spotlight.

 

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.