QUIZ: Heb jij dezelfde persoonlijkheid als Nafi Thiam?
© Getty Images

QUIZ: Heb jij dezelfde persoonlijkheid als Nafi Thiam?

Door Belen Ucros & Melanie Stuckens
Leestijd: 1 min

Ze is niet alleen meerkampkampioene, afgelopen weekend werd ze door de Internationale Atletiekfederatie IAAF ook verkozen tot Atlete van het Jaar. Dat Nafi Thiam een persoonlijkheid heeft om U tegen te zeggen, staat buiten kijf. Benieuwd of jij haar karaktertrekken deelt? Doe dan snel de test.

Haar vrienden en familie beschrijven haar als een briljante meid. Begrijpelijk, want Nafi Thiam brengt de ene gouden medaille na de anderen mee naar België, en dat in combinatie met haar studie geografie. Tegenwoordig is deze duizendpoot ook nog eens bezig met het ontwerpen van een sieradencollectie voor het Belgische merk Diamanti per tutti.  En ze vond ook nog de tijd voor een openhartig gesprek met onze eindredactrice Marie. Het relaas daarvan lees je nu in ons decembernummer.

Als internationale sportfenomeen moet de jonge Belgische zich aan een strikte levensstijl houden. Maar wat doe je als je 23 bent en er veel verleidingen zijn om je jong leven te vieren? Moet je dan leven als een kluizenaar om elke verleiding uit de weg te gaan? Moet je op een strikt dieet van droog brood en water? Of is een combinatie van genieten en sporten op het hoogste niveau toch mogelijk?

Nafi Thiam beantwoordde 5 simpele vragen die ons in één oogopslag vertellen wie zij is . Ben je benieuwd of je dezelfde antwoorden geeft als zij? Doe dan nu zelf de quiz en kijk of jouw persoonlijkheid lijkt op die van Nafi.

 

De gezond video van vandaag :
Vijf sporten die je gemakkelijk met je baby kunt beoefenen
Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Diamant per tutti, Nafi Thiam, Persoonlijkheidstest, Quiz.