Mosaert neemt intrek in Le Bon Marché met vijfde capsulecollectie en surrealistische droomfabriek
© Pers

Mosaert neemt intrek in Le Bon Marché met vijfde capsulecollectie en surrealistische droomfabriek

Leestijd: 1 min

Yes, Stromae laat nog eens iets van zich horen! Samen met zijn vrouw en modeontwerpster Coralie en artistiek directeur Luc Junior Tam verrast hij ons met zijn creatief concept Mosaert met een gloednieuwe capsulecollectie. De kleren zijn, naar goede gewoonte, uniseks en geïnspireerd op de art deco en de art nouveau.

Het resultaat is een grafische en kleurrijke capsulecollectie vol retro-kitschmotieven die naast de kledinglijn ook een homeline omvat, met items zoals kussens, servies, ja, zelfs een bank. Mosaerts Capsule n°5 collectie is vanaf vanavond, 6 april, te koop via www.store.mosaert.comwww.24sevres.com en bij Le Bon Marché Rive Gauche in Parijs.

Mosaert bouwde voor de gelegenheid in Le Bon Marché Rive Gauche ook een heuse droomfabriek van 300 vierkante meter die je toelaat om te ontdekken hoe dit creatieve trio telkens weer tot capsulecollecties komt die hoge ogen gooien.

Pijlen op de grond en de muren zeggen je welk parcours te volgen, ludieke boodschappen sieren de weg en de kleren zelf pronken op rails alsof ze nog in een soort van productieproces verwikkeld zijn. Een videowand dompelt je instant onder in het Mosaert universum. Stromae componeerde speciaal voor de lancering van de capsulecollectie ook een nieuw stuk. Gaat dat zeker zien!

Mosaert Fabrique au Bon Marché Rive Gauche, van 7 april tot 13 mei, 24 Rue de Sèvres, 75007 Parijs.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Capsulecollectie, Le Bon Marché, Mosaert, Parijs, Stromae.