Stromae en Coralie verwachten hun eerste kindje
© Getty Images - Presley Ann, Patrick McMullan

Stromae en Coralie verwachten hun eerste kindje

Leestijd: 1 min

Op zijn eigen muzikale front is het al een tijd muisstil, maar Paul Van Haver, Stromae voor de vrienden, werkt momenteel wel samen met de Britse singer-songwriter Julian Perretta aan diens nieuwe album. En die maakte vandaag, zo even tussen de soep en de patatten (of in dit geval vermoedelijk eerder tussen de microfoons en de knoppen van de mengtafel), bekend dat Paul en vrouw Coralie hun eerste kindje verwachten.

Paul en Coralie stapten in 2015 ver weg van alle pottenkijkers in het huwelijksbootje. Anno 2018 mogen ze hun eerste kindje verwachten. Julian is alvast hun grootste fan. “Ik ben zo blij dat mijn goede vrienden @barbiercoralie en @stromae ouders gaan worden”, schrijft hij in de Instagrampost die hij vandaag online zette (zie lager).

“Jullie zijn het leukste koppel dat ik ken. Ik hou van jullie. Ik kan niet wachten om het kleine jongetje of meisje te ontmoeten. Ik wens jullie het beste. Gefeliciteerd Paul en Coralie”, schrijft hij vervolgens. Mooie woorden waarin wij hem alleen maar kunnen bijtreden.

Lees ook Crush of the Day: Repetto by Stromae’.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Baby, Celebs, Stromae, Zwangerschap.