Crush of the Day: de Montblanc vulpen voor al je liefdesbrieven
© Instagram @montblanc

Crush of the Day: de Montblanc vulpen voor al je liefdesbrieven

Leestijd: 1 min

Wat is er nu romantischer dan een liefdesbrief op papier in de bus krijgen? Niet zo veel als je het ons vraagt! Jammer genoeg zijn zulke ouderwetse liefdesbrieven in dit digitale tijdperk met uitsterven bedreigd. Montblanc dacht er net zo over en liet speciaal voor valentijn enkele mooie animaties tekenen met zijn iconische Meisterstück vulpen.

Onder het motto “give love, give Montblanc” ging het Duitse merk van schrijfwaren en horloges in zee met illustrator en art director Mustashrik. De illustrator werkte eerder al samen met merken als Stella Artois en Louis Vuitton en wordt geprezen om zijn aandacht voor details en zijn intense visie.

Naar aanleiding van valentijn tekende Mustashrik een reeks romantische animaties onder de titel #UnforgetableKiss. Dat deed hij met de Meisterstück vulpen van Montblanc. Deze iconische pen zag het levenslicht in 1924 en heeft sindsdien een cultstatus verworven.

Ben je geïnspireerd geraakt om je eigen liefdesbrieven te schrijven? Een Montblanc pen aanschaffen kan via www.montblanc.com en in de Montblanc boetieks onder andere op de Louizalaan 51 in Brussel.

Nog cadeau-inspiratie voor valentijn nodig? Lees ook: Valentijn voor hem: een geschenk voor elk budget

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Liefdesbrief, Meisterstück, Montblanc, Mustashrik, Unforgetablekiss, Valentijn, Vulpen.