Moederdag: een selectie cadeautips voor elk budget
©

Moederdag: een selectie cadeautips voor elk budget

Door Monica Mirkos en Charlotte Deprez  & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Volgende maand is het al zover: Moederdag! Geen beter excuus om je moeder even in de bloemetjes te zetten. Ben jij zo iemand die jaar na jaar hetzelfde cadeau koopt? Net om dat te vermijden, gingen wij op zoek naar de leukste cadeaus voor Moederdag. En dat ook voor elke portemonnee!

Om jou te helpen in de zoektocht naar het perfecte cadeau, gingen wij op zoek naar leuke verrassingen in elke prijsklasse. En om het helemaal eenvoudig te maken sorteerden we de cadeaus alvast op prijs, van minder dan 25 euro tot een ongelimiteerd budget (in het geval je broers en zussen mee willen sponsoren).

Verzorgingsproducten, handtassen, make-up, accessoires… aan jou de keuze. Zelfs met een beperkt budget vind je zeker en vast het ideale geschenk voor jouw mama:

/

Minder dan 25 euro

/

Tussen 25 en 50 euro

/

Tussen de 50 en 100 euro

Meer lezen: Shopping: luxueuze gezichtscrèmes om te schenken voor Moederdag

/

Ongelimiteerd budget

Meer lezen? 3 DIY cadeau-ideeën voor MoederdagCrush of the day: de zijdezachte truien van Anémone SplashDe mooiste horloges om te wennen aan zomertijd.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Cadeaus, Cadeautip, Moederdag.