Shopping: luxueuze gezichtscrèmes om te schenken voor Moederdag
©

Shopping: luxueuze gezichtscrèmes om te schenken voor Moederdag

Leestijd: 1 min

Binnenkort is het weer zover: Moederdag. Een dag waar je alles uit de kast moet halen om een van de belangrijkste personen in je leven in de bloemetjes te zetten. Toch is het lang niet eenvoudig om elk jaar een origineel cadeau te vinden. Om die reden ging Marie Claire op zoek naar de beste luxueuze gezichtscrèmes om je moeder mee te verrassen.

Lees ook: 7 handcrèmes met prachtige packaging

/

Luxe in een potje

Zondag 12 mei staat opnieuw volledig in het teken van alle mama’s. Moederdag is de ideale gelegenheid om haar te bedanken voor al die jaren vol zorg en liefde. Als je haar elk jaar met een boeket bloemen verrast, is het misschien tijd om eens origineler uit de hoek te komen. En hoe kan dat beter dan met een beetje luxe in een potje?

Elke vrouw verlangt stiekem naar wat luxe of naar echte verwenmomenten. Een dagcrème maakt deel uit van onze dagelijkse routine, waardoor we het vaak niet meer als bijzonder gaan beschouwen. Toch gaan sommige gezichtscrèmes net een stapje verder. Als je je moeder een luxueuze gezichtscrème schenkt, schenk je haar tegelijk een echt verwenmoment.

Wij gingen op zoek naar gezichtscrèmes waar je je moeder zeker een plezier mee zal doen. Nu moet je alleen nog kunnen weerstaan om geen exemplaar voor jezelf te kopen…

Meer lezen? 3 DIY cadeau-ideeën voor MoederdagDit zijn de beste skincare merken voor de gevoelige huidMOEDERDAG: 5 ideeën om mama in de watten te leggen (en jezelf ook)

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Crèmes, Luxe, Luxueuze gezichtscrèmes, Moederdag.