Van 6 tot 8 juni slaan Samsung en chef Paul Delrez de handen in elkaar voor Cutting Edge, een tijdelijke culinaire beleving in Fondation CAB in Brussel. Geen klassiek restaurant, wel een zintuiglijke totaalervaring die draait rond precisie, esthetiek en technologie – geïnspireerd op de ultradunne Galaxy S25 Edge.
De Belgische chef en content creator Paul Delrez (meer dan 850.000 volgers op Instagram) staat bekend om zijn creatieve comfortfood en waagt zich in Cutting Edge voor het eerst aan fine dining. Het resultaat is een zesgangenmenu met subtiele Koreaanse invloeden, contrastrijke gerechten en verrassende texturen. Van Galaxy Japchae tot Soufflé d’Asie: elke creatie vertaalt de filosofie achter het toestel naar smaak en beleving.
Futuristische fine dining
Ook het decor belooft te betoveren. Fondation CAB, normaal een minimalistische kunstgalerij, wordt voor de gelegenheid heringericht in lijn met het slanke ontwerp van de smartphone. De kleuren waarin de nieuwe Galaxy S25 Edge verkrijgbaar is – Titanium Silver, Jetblack en Icyblue – komen terug in het interieur en de belichting van Cutting Edge. Dé eyecatcher is een op maat gemaakte tafel die de lijnen en materialen van de smartphone weerspiegelt. Zo ontstaat een setting waarin technologie, vormgeving en gastronomie naadloos samenvloeien.
Cutting Edge is beperkt tot 50 gasten per service: wie erbij wil zijn, moet dus snel een tafeltje reserveren!
Praktische info
Wat? Cutting Edge, culinaire pop-up van Samsung & Paul Delrez
Waar? Fondation CAB, Borrensstraat 32, 1050 Brussel
Wanneer? Van 6 t.e.m. 8 juni 2025
Reserveren? Doe je hier.
Meer info? Via @cuttingedgerestaurant op Instagram.
Meer agendatips? Lees dan ook: 10 tentoonstellingen in België die de moeite waard zijn.