5x hip doorheen Mei Plasticvrij met 24Bottles
© 24 bottles

5x hip doorheen Mei Plasticvrij met 24Bottles

Door Shani Maes
Leestijd: 1 min

Doe jij mee aan Mei Plasticvrij? Dan hebben wij een heel leuk hebbeding voor jou. Zo heeft 24Bottles hippe en ecologische alternatieven voor plastic flessen. Op dus naar een mooie en plasticvrije zomer met onze vijf favoriete navulbare waterflessen.

Heb jij ook zin om deze zomer duurzaam en ecologisch door het leven te gaan? Dan ben je bij het Italiaanse lifestylemerk 24Bottles aan het juiste adres. 24Bottles wil mensen aanzetten om duurzamer te leven en heeft daarom een gamma aan ecologische, navulbare waterflessen, thermosflessen en accessoires op de markt gebracht. Dit als alternatief voor de massa plastic flessen die je na eenmalig gebruik weggooit.

Mode en ecologie hand in hand

Omdat 24Bottles zoveel mogelijk mensen wil aanspreken en aanzetten tot verandering, kozen ze voor waterflessen die er leuk uitzien. Zo ligt hun focus vooral op het combineren van vormgeving, duurzaamheid en functionaliteit, waardoor mode en ecologie hand in hand gaan. De waterfles, die Clima Bottle wordt genoemd, kan je drankje maar liefst 12 uur warm of 24 uur koud houden.

Op elke fles kan je ook een cijfercombinatie terugvinden. Zo zijn er bijvoorbeeld 500 ml flessen waarop -0,08 staat. Die cijfercombinatie duidt aan hoeveel CO2 (in dit geval 80 gram) je uitspaart door het gebruik van je duurzame waterfles. Om hun focus op duurzaamheid nog te verduidelijken, werken ze bij de productie met flessen van minstens 50% gerecycleerd staal en compenseren ze hun totale CO2-uitstoot door internationale herbebossingsprojecten te ondersteunen.

Je kan de collectie van 24Bottles terugvinden bij de betere retailers en conceptstores of online. Wij kozen alvast onze vijf favorieten uit. Wat is jouw favoriet?

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: 24Bottles, Drankflessen, Plastiekvrij.