Yes! Prince Harry en Meghan Markle kondigen hun verloving aan
© Getty Images

Yes! Prince Harry en Meghan Markle kondigen hun verloving aan

Door Charlotte Deprez & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Het zat er al een tijdje aan te komen, en de fans van het Britse koningshuis zaten er ongetwijfeld vol ongeduld op te wachten, maar deze ochtend is het eindelijk bevestigd: Prince Harry en Meghan Markle zijn verloofd!

De aankondiging waar iedereen (wij toch in ieder geval) al weken op zat te wachten, werd deze morgen een feit op het Twitteraccount van Clarence House: Prince Harry of Wales en Ms. Meghan Markle, de actrice die wij vooral kennen uit Suits maar die vanaf nu ongetwijfeld vooral door het leven zal gaan als de wederhelft van (laten we eerlijk zijn) één van de leukste jonge royals van het moment, kondigen hun verloving aan.

Charles en Camilla zijn alvast in de wolken en ook de Duke and Duchess of Cambridge, aka William en Kate, zijn opgetogen. “We zijn zeer blij voor Harry en Meghan”, laten ze weten in een Twitterreactie. “Het was fastastisch om Meghan te leren kennen en te zien hoe zij en Harry samen gelukkig zijn.”

En dat ze gelukkig zijn, zien ook wij in elke foto die van het tweetal in de pers verschijnt. Hoewel ze pas in september voor het eerst samen op een publiek event gefotografeerd werden, zijn Harry (33) en Meghan (36) al meer dan een jaar samen. Het huwelijk staat volgens het op Twitter verschenen bericht in de steigers voor de lente van 2018. Wij zetten de champagne en scones alvast koud en beginnen nu al te dromen over Meghans ongetwijfeld prachtige trouwjurk!

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Huwelijk, Meghan Markle, Prince Harry, Verloving.