Comet Meetings: waar vergaderingen een gegarandeerd succes worden
© Comet Meetings

Comet Meetings: waar vergaderingen een gegarandeerd succes worden

Leestijd: 2 min

Kan je team wel een boost gebruiken? Verander dan eens een dagje van omgeving... Het doorbreken van de kantoorroutine kan wonderen doen en geeft je mensen nieuwe energie. Bovendien geniet je van alles wat Comet te bieden heeft.

Comet Meetings is een atypische co-meetingplaats met alles wat de moderne werkvloer vereist. De ruimtes zijn gericht op productiviteit, creativiteit en welzijn. Ze bieden de deelnemers een unieke ervaring. De vergaderzalen zijn speciaal uitgewerkt om aan alle behoeften van de bedrijven te voldoen. Je kunt er terecht voor teambuilding, opleidingen, besluitvormende comités of brainstorming. Wil je de productiviteit van je firma echt optimaliseren? Dan kun je beroep doen op deskundigen die bedrijven helpen om efficiënter en doeltreffender te worden.

Comet Meetings is inmiddels in diverse Europese steden neergestreken: in Parijs, Brussel en sinds kort ook in Madrid… De Belgische locatie bevindt zich aan het Brusselse Stefaniaplein en mocht in juni haar eerste kaarsje uitblazen. De vestiging heeft al bijna 900 meetings/events geherbergd en mocht hierbij meer dan 10 000 deelnemers verwelkomen.

De ruimte met de naam “The Great Escape” staat helemaal in het teken van reizen. Met zijn 29 vergaderzalen verdeeld over 2 800 m2 bezorgt Comet de deelnemers een heel bijzondere ervaring. Op elk van de acht verdiepingen waan je je ver weg: in Bali, Berlijn, Japan… Comet schenkt je team dus een volledig nieuwe en wel heel aparte werkomgeving, maar gaat hierbij ook milieuvriendelijk en zuinig te werk.

Comet Meetings

Comet Louise is niet alleen een plek om te werken, maar ook om te (be)leven. Op de rooftop kijk je uit over de hele stad. Een heerlijke plek om na een drukke werkdag met een glaasje in de hand stoom af te blazen. Bovendien is er een ruim terras waar je geregeld een luchtje kunt gaan scheppen of bij mooi weer van de zon kunt genieten.

Moderne bedrijven gedijen op verandering

Comet Meetings is in 2016 opgericht door de Franse ondernemers Victor Carreau, Maxime Albertus en Nicholas Findling. Zij wilden een antwoord bieden op de steeds evoluerende behoeften van bedrijven. Comet biedt dan ook een nieuwe manier om te vergaderen en seminars te organiseren en hierbij de intelligentie van je teams te stimuleren. Werknemers van vandaag hebben immers andere verwachtingen over het nut en de voorbereiding van teammomenten dan vroeger. Maar deze start-up is er klaar voor. Laat de revolutie maar komen.

Bij Comet geloven ze immers dat vergaderingen belangrijke momenten zijn, momenten waarbij over basisthema’s kan worden gesproken, waarbij de creativiteit van de deelnemers wordt gestimuleerd en de samenhang van de groep wordt verstevigd. De vergaderzalen zijn dan ook speciaal aangepast aan de behoeften van de bedrijven. Je kunt er terecht voor teambuilding, opleidingen, besluitvormende comités, presentaties of brainstorming. Daarnaast hebben de firma’s ook toegang tot het gelijkvloers. Daar kunnen ze beroep doen op deskundigen die hen begeleiden en doeltreffender maken.

Kille, onpersoonlijke vergaderzalen behoren tot het verleden. Dat heeft Comet Meetings maar al te goed begrepen. Comet Louise is atypisch, speciaal ontworpen om de productiviteit vlotter te laten verlopen en toekomstgericht te werken. Het is een veelzijdige ruimte die zich met brio aanpast aan de steeds veranderende behoeften van seminars en vergaderingen.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Comet Meetings.
comet-meetings.com

Lees ook :
Woman to watch: Charlotte Blancke
Deze modetrends wil je dit najaar in huis halen
Tips voor een cultuurtrip naar Boedapest

Commercieel team De artikels van >