Yes! Maison Lab heeft vier nieuwe stylisten in huis én een gloednieuwe app
© Pers

Yes! Maison Lab heeft vier nieuwe stylisten in huis én een gloednieuwe app

Leestijd: 2 min

Half the price, double the fun. Zo luidt het motto van Maison Lab en de voorbije drie jaar tonen dat we het concept van deze premium online outlet store meer dan weten te smaken. Voor de zomer van 2018 zet Maison Lab vijf extra kersen op de taart. Vier daarvan zijn stylisten die jou de komende weken stijladvies geven én laten schoppen met extra korting. De vijfde is een gloednieuwe app die outletshoppen nu ook mobiel maakt. Shoppingpret gegarandeerd en aan de prijzen van Maison Lab hoef je je zelfs niet in te houden.

Drie jaar geleden begon het avontuur van Maison Lab als een premium outlet store op het internet waar je merken als Levi’s, Guess, Josh V en Supertrash voor een prikje op de kop kon tikken. Anno 2018 is het dartele veulen een volwaardig renpaard geworden dat eind vorig jaar een omzetgroei liet optekenen van maar liefst 400%. Topmerken koop je er nog steeds aan minstens 50% korting, de pakjes zelf racen in minder dan 48 uur van het magazijn naar jouw voordeur.

Maar succes brengt ook drukte met zich mee en stylist Djalil – samen met zijn zussen Samira en Tahnee de drijvende kracht achter Maison Lab – kan het allemaal niet meer bolwerken. Daarom schakelt hij onder de noemer We Style You de hulp in van vier bevriende collega-stylisten. We zouden het je kunnen uitleggen, maar Djalil kan het op zijn onnavolgbare manier zoveel beter.

Saskia Kerkhofs mag de spits afbijten. Saskia geeft toe op te kijken naar Charlotte Gainsbourg en verrast het liefst met atypische combinaties. Voor deze zomer moeten we volgens haar allemaal aan de rotan en die paarse fluffy jas – je weet wel, dat exemplaar dat al je vrienden altijd spontaan beginnen te aaien – die mag ergens diep vanachter in de kast.

Elk van de vier stylisten zal twee fashionboxen samenstellen. In de ene staan twee looks centraal, in de andere een bepaalde productcategorie (schoenen, jurken, vesten, rokken of broeken) die de stylist dan vervolgens combineert met diverse items uit de Maison Lab collectie (en voorziet van stijladvies, of course). Alle items die je in de fashionboxen ziet, kan je shoppen aan een extra 20% korting (dus nog bovenop de korting die Maison Lab je sowieso al geeft). Dolle pret, met andere woorden.

Maison Lab on the go

En de pret wordt zelfs nog groter met de nieuwe app van Maison Lab (waarschuwing: verslavingsgevaar). “Met onze app willen we ervoor zorgen dat onze klanten eenvoudig en snel kunnen shopppen”, aldus Djalil. “Hij is dan ook helemaal gericht op gebruiksvriendelijkheid.”

Ook zus Samira bevestigt. “Bij verschillende webshops is het vaak niet gemakkelijk om te navigeren doorheen de app. We hebben het daarom bewust eenvoudig gehouden en ons voornamelijk op de gebruiksvriendelijke shopervaring van de klant gericht. De app is gewoon opgedeeld in de categorieën van producten die wij aanbieden.” Fashion moet fast en fun zijn anno 2018 en dat hebben ze bij Maison Lab maar al te goed begrepen.

Meer info over Maison Lab en de nieuwe app vind je op www.maison-lab.be.

En voor wie zin heeft om direct te beginnen shoppen, nog even dit (sneak peek alert!):

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: App, Maison Lab, Online shoppen, Outlet.