Smullen: binnenkort ook M&M’s met witte chocolade
© Pexels

Smullen: binnenkort ook M&M’s met witte chocolade

Door Shani Maes
Leestijd: 1 min

Yes, yes, yes het is eindelijk zover. We hebben er even op moeten wachten, maar binnenkort komen er M&M's op de markt met een vulling van witte chocolade (hemels...). Krijg je ook al het water in de mond?

Wie graag M&M’s eet, weet misschien dat de gewone M&M’s (zonder pindanoot) al even beschikbaar waren met witte chocolade. Maar nu is er meer goed nieuws: ook de M&M’s mét pindanootje verschijnen met een witte vulling. En nee daar zijn we absoluut niet boos om, integendeel.

 

Tripje naar de VS

De enige domper op de feestvreugde is dat je waarschijnlijk een ‘kleine’ afstand moet afleggen om er eentje te kunnen proeven. Zo zijn de nieuwe smaken vaak alleen verkrijgbaar in Amerika. Binnenkort eens een tripje boeken naar de Verenigde Staten dan maar? Daar zijn bovendien nog meer speciale smaken te proeven zoals M&M’s met karamel, pretzels, pindakaas, munt, amandel en pure chocolade. America, here we come! 

 

Nog meer te weten komen over lekkernijen? Lees dan ook ‘RECEPT: Deze heerlijke cheesecake maak je zonder oven‘, ‘Drie recepten waar je elke picknick mee opfleurt‘ en ‘Chambelland, de Brusselse bakkerij die erin slaagt op authentieke wijze en glutenvrij te bakken‘. 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Chocolade, M&M's, Snack, Verenigde Staten, Witte chocolade.