Hotel Amigo en Rocco Forte creëren samen een bloem
©

Hotel Amigo en Rocco Forte creëren samen een bloem

Door Melani Purnomo Widagdo
Leestijd: 1 min

Het Brusselse Hotel Amigo creëerde samen met Maison Meilland een bloem voor de hotelgroep: Lady Forte. De roos weerspiegelt de waarden van Rocco Forte aan de hand van de samenwerking met een van de beste rozenkwekers in Frankrijk.

Lady Forte is het resultaat van deze samenwerking met een eerbetoon aan de echtgenote van Sir Rocco Forte. De roos symboliseert haar waardevolle eigenschappen, met name de zekere elegantie en het zoeken naar perfectie. De volle, crèmekleurige roos straalt Engelse romantiek uit en maakt deel uit van de zogenaamde Romantica soort. Kenmerkend is dat de Lady Forte een betoverende geur heeft. Zacht en teer met een zweem van lelietjes-van-dalen en lychee.

Rocco Forte Hotels, opgericht door Sir Rocco Forte en zijn zus Olga Polizzi in 1996, is een verzameling van wereldwijd 15 verschillende hotels en resorts. Alle hotels zijn oude en nieuwe bezienswaardigheden gevestigd in prachtige gebouwen op unieke locaties. Het Brusselse hotel Amigo werd voor het eerst vernoemd in de geschiedenisboeken van de stad in 1522, toen het stadsbestuur het kocht van een rijke koopmansfamilie. Later werd het gebouw gebruikt als gevangenis.

/

Lady Forte

Omdat Lady Forte een fervent tuinliefhebster en gepassioneerd rozenliefhebster is, zal deze unieke rozenstruik in haar tuin geplant worden. Op andere locaties zal de Lady Forte enkel als afgesneden roos aangeboden worden. De roos zal in eerste instantie bij Do-Flowers by Damien Overputte verkrijgbaar zijn. Daarnaast zal deze ook te bewonderen zijn in Hotel Amigo in Brussel.

Close up Lady Forte

Lees ook: Onze 5 favoriete boeken van afgelopen zomer

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Bloemen, Lady Forte, Rocco Forte hotels.