Jacquemus opent nieuwe pop-upwinkel in Parijs
© Jacquemus

Jacquemus opent nieuwe pop-upwinkel in Parijs

Door Hannelore Spileers
Leestijd: 1 min

Een winkel zonder rekken, maar wel met gigantische huishoudapparaten? Dat is het concept van de nieuwe Jacquemus pop-upstore in Parijs. 

/

Het is niet de eerste keer dat Simon Porte Jacquemus een bijzondere pop-upwinkel opent. Zo opende het merk in 2021 een 24/7 winkel. Daar kon je je favoriete items uit knalroze automaten halen. Er was ook al een winkel vol met kussens in Parijs en een azuurblauw zwemparadijs in Londen. Sins september 2022 is er ook een permanente winkel in Parijs.

Nu stelt het merk zijn nieuwe winkel voor: ‘JACQUEMUS OBSESSIONS’. Hij staat vol met gigantische huishoudapparaten. Van een reusachtige wasmachine tot een XXL-broodrooster. Ook de items van Jacquemus zelf zijn uitvergroot en worden gebruikt om de handtassen te tonen.

/

Lees ook: PFW: Dior laat de jaren 50 herleven in herfst-wintercollectie 2023-2024

Gallerie Lafayette

Het is niet de eerste keer dat Jacquemus een winkel opent in het winkelcentrum Gallerie Lafayette. De pop-up met de kussens genaam ‘PILLOW’ was op diezelfde locatie.

‘JACQUEMUS OBSISSIONS’ is meer dan enkel een pop-up, het is bijna een take-over van het shoppingcenter. Het concept neemt 16 etalages in beslag, die verschillende obsessies van de ontwerper laten zien. Zo heb je ‘Le Lavomatique’ waarbij je de tassen ziet ronddraaien in een wasmachine, ‘Le Café’ met een enorme kop koffie (inclusief bijpassend koekje) en ‘Le Photomaton’, een fotohokje met schattige honden.

/

Lees ook: Trend: de preppy clean girl aesthetic

Exclusief boeket

Dat is nog niet alles. Je kan bij je bezoek ook een exclusief boeket meenemen naar huis. Een bundel witte tulpen, verpakt in gepersonaliseerd Jacquemus-papier. Je kan de winkel bezoeken tot en met 2 april 2023. Dat kan maar één ding beteken: een zo snel mogelijk verplichte trip naar Parijs! Daar geraken? Doe je supersnel dankzij de Eurostar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JACQUEMUS (@jacquemus)

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Jaquemus, Parijs, Pop-up store.